• Головна
  • Які комунальні приміщення можна орендувати у Павлограді на Дніпропетровщині?
Новини компаній
09:00, 28 грудня 2023 р.

Які комунальні приміщення можна орендувати у Павлограді на Дніпропетровщині?

Новини компаній
Які комунальні приміщення можна орендувати у Павлограді на Дніпропетровщині?, фото-1

Державна система електронних аукціонів «Прозорро.Продажі» забезпечує прозорі торги, що, своєю чергою, дає можливість фізичним чи юридичним особам винайняти приміщення комунальної або державної власності за ринковою ціною. До прикладу, у Павлограді на Дніпропетровщині зараз доступні два об’єкти комунальної власності, які виставили на онлайн-торги.

Павлоград є центром міської територіальної громади та районним центром у Дніпропетровській області. Місто є важливим транспортним вузлом, адже через нього проходять два автошляхи європейського та міжнародного значення.

  • Щодо доступних об’єктів оренди, то на вулиці Шевченка, 104 можна винайняти нежитлове приміщення без обмежень цільового використання. До складу об’єкта входять три кімнати загальною площею понад 30 квадратних метрів. Технічний стан задовільний, але потребує поточного ремонту. Наявне тепло-/водо-/електропостачання. Стартова ціна – менш ніж 500 гривень на місяць. Цінові пропозиції від охочих позмагатися за даний лот прийматимуть до 5 січня 2024 року. Онлайн-аукціон відбудеться того ж дня.
Які комунальні приміщення можна орендувати у Павлограді на Дніпропетровщині?, фото-2
  • Орендувати у Павлограді можна й приміщення для надання послуг з гарячого харчування у закладі середньої загальної освіти. Йдеться про частину харчоблок на першому поверсі Павлоградського міського ліцею. Знаходиться об’єкт оренди на вулиці Західнодонбаська, 29 А. Загальна площа – майже 133 квадратні метри: кухня – 55,3 м2, підсобне приміщення – 6,2 м2, кладова – 9,5 м2, два холодильники на 9,2 м2 та 4,9 м2, тамбур, коридор, два туалети, душова та мийка. Стартова ціна оренди на місяць – менш як 700 гривень. Щоби взяти участь в аукціоні, потрібно обрати один з авторизованих майданчиків у системі «Прозорро.Продажі», зареєструватися на ньому та подати заявку. Аукціон відбудеться 2 січня.
Які комунальні приміщення можна орендувати у Павлограді на Дніпропетровщині?, фото-3

Як працює система «Прозорро.Продажі»?

Відповідно до законодавства, з 2020 року державна та комунальна власність може здаватися в оренду виключно через е-аукціони. Система «Прозорро.Продажі» забезпечує рівний доступ до аукціону кожного учасника. Перемагає той, хто запропонує найвищу ціну. Органи місцевого самоврядування та держава активно користуються системою та виставляють на онлайн-торги свою нерухомість, за оренду якої отримують гроші до бюджетів.

Державна електронна торгова система «Прозорро.Продажі» пропонує великий вибір об’єктів по всій країні, яких немає на інших ресурсах. Тобто дає можливість обрати унікальні приміщення чи будівлі, які може виставити тільки держава або громада. Доступні варіанти дуже різні — як за ціною, так і за площею.

Знайти об’єкти у будь-якій області за потрібними параметрами можна у системі Прозорро.Продажі та на сайті Фонду держмайна України. А за новинами та пропозиціями ринку зручно стежити на телеграм-каналі ФДМУ та на сторінці Прозорро.Продажі у Facebook.

*Цю статтю створено завдяки підтримці американського та британського народів через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Управління закордонних справ, Співдружності та розвитку (UKaid). Погляди авторів, висловлені у цих публікаціях не обов’язково відображають погляди USAID, уряду США, UKaid або уряду Сполученого Королівства.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...