• Головна
  • ФДМУ виставив на онлайн-аукціони з приватизації гаражі в Дніпропетровській області
Новини компаній
15:00, 22 грудня 2023 р.

ФДМУ виставив на онлайн-аукціони з приватизації гаражі в Дніпропетровській області

Новини компаній

Для держави та органів місцевого самоврядування, приватизація — це можливість збільшити надходження до бюджетів і залучити інвестиції. А для підприємців — реальний шанс втілити у життя свою бізнес-ідею. Через державні е-аукціони «Прозорро.Продажі» ви маєте можливість приватизувати за ринковими цінами унікальну нерухомість, яку виставляє тільки держава або громада.

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях пропонує приватизувати до кінця грудня гаражі на Дніпропетровщині.

  • Один з таких об’єктів знаходиться у Верхньодніпровську, що є центром територіальної громади Кам'янського району на півночі області. Громада об’єднує майже 50 населених пунктів. Через місто проходять автошляхи національного та регіонального значення.
  • Гараж, що розташований за адресою вул. С. Яцковського, Г2, має загальну площу понад 44 квадратні метри. Об’єкт зведений з цегли у 1993 році, має оглядову яму, під’єднаний до електромережі. Стартова вартість – майже 8,4 тисяч гривень. Заявки від охочих позмагатися на онлайн-аукціоні прийматимуть до 26 грудня, електронні торги в державній системі «Прозорро.Продажі» відбудуться 27 грудня.
ФДМУ виставив на онлайн-аукціони з приватизації гаражі в Дніпропетровській області, фото-1
  • У Кривому Розі також виставили на електронні торги гараж з оглядовою ямою. Його загальна площа — майже 53 квадратні метри. Знаходиться приміщення на вулиці Грицевця, 3 (гараж 1). Об’єкт приватизації збудований у 1999 році з залізобетонних блоків, електрифікований. Вартість на електронних торгах стартуватиме з 751 гривні. Цінові пропозиції прийматимуть до 27 грудня, а онлайн-аукціон проведуть 28 грудня.
ФДМУ виставив на онлайн-аукціони з приватизації гаражі в Дніпропетровській області, фото-2

Як взяти участь у торгах в системі «Прозорро.Продажі»?

Щоби приватизувати об’єкт державної або комунальної власності потрібно:

  • зареєструватися на одному з майданчиків, акредитованих у електронній торговій системі «Прозорро.Продажі»;
  • підготувати необхідний пакет документів;
  • подати заявку на участь і запропонувати свою ціну;
  • оплатити гарантійний (20% від стартової ціни лота) і реєстраційний (1340 грн) внески.

Для переможця аукціону гарантійний внесок зараховується в рахунок оплати за актив.

Після перевірки документів та формування відповідного протоколу майбутній власник протягом 20 робочих днів сплачує на рахунок органу приватизації решту вартості і підписує договір купівлі-продажу. Перераховані гроші надійдуть до державного або місцевого бюджету.

За оновленнями на ринку об’єктів приватизації можна стежити у телеграм-каналі ФДМУ, на сторінці ФДМУ у Facebook та на сторінці Прозорро.Продажі у Facebook.

*Цю статтю створено завдяки підтримці американського та британського народів через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Управління закордонних справ, Співдружності та розвитку (UKaid). Погляди авторів, висловлені у цих публікаціях не обов’язково відображають погляди USAID, уряду США, UKaid або уряду Сполученого Королівства.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...