• Головна
  • Орендувати комунальну нерухомість: що пропонують на «Прозорро.Продажі» у Кривому Розі?
Новини компаній
09:00, 22 грудня 2023 р.

Орендувати комунальну нерухомість: що пропонують на «Прозорро.Продажі» у Кривому Розі?

Новини компаній

Приміщення для власної справи можна орендувати через державну систему електронних аукціонів «Прозорро.Продажі». Органи місцевого самоврядування та держава активно користуються системою та виставляють на онлайн-торги свої об’єкти нерухомості, за оренду яких отримують гроші до бюджету. Система пропонує актуальні оголошення, зокрема у Дніпропетровській області.

У Кривому Розі виставили під оренду одразу три варіанти комунальних нежитлових приміщень.

  • Наприклад, на вулиці Героїв АТО, 11 можна орендувати клас, щоб проводити заняття для дітей з іноземних мов.
Орендувати комунальну нерухомість: що пропонують на «Прозорро.Продажі» у Кривому Розі?, фото-1

Будівля знаходиться практично в центрі міста, поруч з міською радою. Йдеться про 22 квадратні метри на третьому поверсі художньої школи. Об’єкт під’єднаний до електромережі, систем водопостачання, водовідведення та центрального опалення. Стартова вартість оренди на місяць — 22 гривні. Пропозиції від охочих прийматимуть до 25 грудня. Електронні торги в системі «Прозорро.Продажі» відбудуться 26 грудня.

  • Ще одне приміщення, призначене для розміщення клубу розвитку дітей у Кривому Розі, пропонують орендувати неподалік – на вулиці Героїв АТО, 48. Нежитлове приміщення має площу понад 71 квадратний метр, його розміщено на другому поверсі школи №7. Наявні всі необхідні комунікації. Вартість місячної оренди стартує з трохи більше ніж 700 гривень. Електронні торги за об'єкт відбудуться 27 грудня, а заявки на участь прийматимуть до 26 грудня.
Орендувати комунальну нерухомість: що пропонують на «Прозорро.Продажі» у Кривому Розі?, фото-2
  • Ще один об’єкт комунальної нерухомості в Кривому Розі можна орендувати на одній із найстаріших вулиць у центрі міста. Нежитлове приміщення знаходиться на першому поверсі двоповерхової будівлі за адресою вул. Олександра Поля, 12в. Площа об’єкта оренди — 5 квадратних метрів, наявне електропостачання, опалення, водопостачання та водовідведення. Технічний стан — задовільний. Цільове призначення орендодавець не обмежує. Торги в державній системі «Прозорро.Продажі» заплановані на 27 грудня, а ціна стартує з понад 380 гривень на місяць. Потенційні орендарі можуть подавати свої цінові пропозиції до 26 грудня.
Орендувати комунальну нерухомість: що пропонують на «Прозорро.Продажі» у Кривому Розі?, фото-3

Як взяти участь у торгах у системі «Прозорро.Продажі»?

Щоб знайти приміщення державної або комунальної власності для оренди, необхідно:

  • зайти на сайт «Прозорро.Продажі» до розділу «Аукціони», обрати напрям роботи «Оренда» — «Державне та комунальне майно» і отримати список доступних приміщень. За допомогою додаткових фільтрів відсортувати варіанти, наприклад, за регіоном;
  • обрати об’єкт потенційної оренди, вивчити інформацію та ознайомитись з умовами;
  • зареєструватися і подати заявку на участь в аукціоні на одному із 40 акредитованих онлайн-майданчиків;
  • зробити переможну ставку.

Якщо виникнуть складнощі, на допомогу прийде персональний менеджер обраного вами майданчика.

Знайти об’єкти у будь-якій області за потрібними параметрами можна у системі Прозорро.Продажі та на сайті Фонду держмайна України. А за новинами та пропозиціями ринку зручно стежити на телеграм-каналі ФДМУ та на сторінці Прозорро.Продажі у Facebook.

*Цю статтю створено завдяки підтримці американського та британського народів через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Управління закордонних справ, Співдружності та розвитку (UKaid). Погляди авторів, висловлені у цих публікаціях не обов’язково відображають погляди USAID, уряду США, UKaid або уряду Сполученого Королівства.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...