• Головна
  • Знайти фільм “13 друзів Оушена” більше не квест. З METASMART TV це задача на пару секунд
Новини компаній
11:00, 21 грудня 2023 р.

Знайти фільм “13 друзів Оушена” більше не квест. З METASMART TV це задача на пару секунд

Новини компаній

На що здатна команда першокласних шахраїв, якщо обдурять одного з них? Фільм “13 друзів Оушена” (Ocean’s Thirteen) 2007 покаже вам на що. Спойлер. Це буде помста. Безжальна, креативна та дуже смішна. Збирайте своїх друзів та насолоджуйтеся пригодами команди Оушена разом.

Не хвилюйтеся, смаколики не закінчаться на етапі пошуку фільму для перегляду. Ніякого блукання на просторах Інтернету, щоб обрати де дивитися кіно. З Gazer METASMART TV всі пропозиції по фільму з'являться на головному екрані вашого телевізора за кілька секунд.

Знайти фільм “13 друзів Оушена” більше не квест. З METASMART TV це задача на пару секунд, фото-1

Потрібний фільм в кілька кліків

Зі звичайними SMART TV потрібно заходити в кожне посилання, завантажувати додатки, щоб лише перевірити чи є там обраний фільм, його ціну та умови перегляду. З Gazer ви вводите назву фільму і менше чим за хвилину на екрані вашого телевізора бачите в яких онлайн-кінотеатрах можна подивитися обрану кінострічку та на яких умовах (підписка, оренда або купівля). І не важливо, встановлений у вас цей додаток чи ні. Порівнюйте вартість, обирайте найвигіднішу та одразу переходьте до перегляду. З METASMART TV знайти фільм на вечір так само легко, як товар з Google Shopping.

Суперфільтр для пошуку фільмів: міф чи реальність?

Хороша новина — є безліч критеріїв для пошуку фільмів. Ще краща — з METASMART TV можна скористатися ними одночасно. З телевізорами Gazer ви створюєте свій персональний фільтр для підбору фільмів: рік випуску, нагороди, жанр, мова озвучки, номінації, вік глядача, кіностудія, режисер тощо. Ви навіть акторський склад можете обирати. Не подобається якийсь актор? Вносите цю інформацію у свій фільтр пошуку й більше вам не пропонують добірки фільмів з його участю. З Gazer щовечора ви будете насолоджуватися переглядом кінокартин, які підібрані під ваші індивідуальні уподобання.

Знайти фільм “13 друзів Оушена” більше не квест. З METASMART TV це задача на пару секунд, фото-2

Не назвою єдиною

З METASMART TV вам не обов'язково знати як точно називається фільм, щоб його знайти. Достатньо зробити запит з частиною назви чи коротким описом про що хочете сьогодні подивитися кінокартину. За кілька секунд на вашому головному екрані буде підбірка з фільмів, які відповідають вашому опису. Якщо фільм існує, ви точно його знайдете. І це займе мінімум вашого часу. Ось так легко, зручно та швидко.

METASMART TV для дружніх кіновечорів

Кіновечори — це чудова можливість розслабитися після робочого дня та провести час з близькими за переглядом цікавих фільмів. Не витрачайте цей час на пошук та суперечки, що дивитися. Знаходьте потрібний фільм з METASMART TV швидше, ніж приготується попкорн і всі розсядуться для перегляду.

З Gazer METASMART TV завжди є що подивитися.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Gazer #METASMART TV
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...