• Головна
  • Відкриття баЗа від Avtomotiv Service у Дніпрі і чому туди треба обов'язково приїхати всім, у кого є BMW та Mini
Новини компаній
12:00, 19 грудня 2023 р.

Відкриття баЗа від Avtomotiv Service у Дніпрі і чому туди треба обов'язково приїхати всім, у кого є BMW та Mini

Новини компаній

Автомобіль потребує догляду і постійної турботи від власника. Але і власнику авто іноді хочеться знайти місце, де почують про всі його негаразди.

Замість біганини по різних адресах, тепер у Дніпрі можна відвідати один автосервіс де кваліфіковані майстри виконають весь комплекс основних робіт. А можуть і запропонувати унікальні послуги, які не знайдеш у звичайному СТО, наприклад апаратну заміну мастила в АКПП або комплексне обслуговування впуску чи очищення і відновлення інжекторів, на сьогодні  таке обладнання у  Дніпрі є тільки в спеціалізованому сервісі ba3a.

Відкриття баЗа від Avtomotiv Service у Дніпрі і чому туди треба обов'язково приїхати всім, у кого є BMW та Mini, фото-1

Відтепер є затишний і різноманітний за видами послуг автосервіс для власників БМВ та Міні у Дніпрі, адже 15 грудня баЗа відкрила ворота своїх боксів!  І це чудова новина для всіх, хто хоче зберегти, відновити і підтримувати свій BMW / Mini у доброму технічному здоров'ї та у формі, якій позаздрять всі інші.

У новому сервісі – справжній захист від турбот. Бо тут під час ремонтних робіт можна випити запашної кави і влаштувати собі відпочинок, або попрацювати. І незабаром – отримати авто, яке знову в строю, має гарантовано справний технічний стан, що надасть безпеку і комфорт навіть для найвибагливішого автовласника, який живе у ритмі великого міста…

Що пропонує баЗа: 

Перше, що треба знати про родину Avtomotiv Service – це завжди гарантія на всі види робіт, можливість оплати частинами за виконані роботи та послуга підмінного авто. Тому робота і життя не зупиняться, якщо ви звернетесь до баЗи- яка є часткою Avtomotiv Service.

У переліку послуг -найпопулярніші види ремонтно-відновлювальних робіт:

  • заміна моторного мастила для високої ефективності роботи двигуна та захисту його деталей від перегрівання і фізичного зносу;

  • заміна мастила в коробці передач, що допоможе відновити динаміку роботи та упередить аварійну ситуацію;

  • перевірка роботи ходової частини та її ремонт – гарантія безпеки руху та комфортного пересування;

  • ремонт двигуна із нерозбірною перевіркою і точним визначенням проблем, що допоможе виконати ендоскопічна безроз‘ємна перевірка механіки та критичних параметрів роботи;

  • заміна ланцюга або ременя ГРМ, шківів та інших елементів передачі крутного моменту;

  • І ще багато інших регламентних та індивідуальних робіт…

Відкриття баЗа від Avtomotiv Service у Дніпрі і чому туди треба обов'язково приїхати всім, у кого є BMW та Mini, фото-2

У переліку основних послуг СТО BMW | Mini баЗа – звичні і потрібні кожному авто обслуговування кондиціонера, виконання розвалу-сходження коліс, монтаж нових коліс і шин, відновлення геометрії дисків. Всі ці послуги виконуються швидко і якісно, без затримок.

Орієнтир сервісу – вчасність, швидкість, професійність і врахування потреб конкретного клієнта. Спеціалісти сервісу мають значний досвід відновлення автомобілів марки БМВ та виконують всі процеси згідно вимог  та рекомендацій  компанії-виробника.  Надійність ремонтів гарантована використанням якісних запасних частин і виконанням технологічних регламентів.

Діагностика і додаткові послуги

Для того, щоб виконати повний огляд авто, потрібно застосувати не лише візуальний огляд, але і комп'ютерну діагностику із використання фірмового стенду. Він ідеально ідентифікує проблеми із всіма механізмами, електронікою, електричним забезпеченням та іншими вузлами і механізмами авто.

Але і це ще не все!

Сервіс пропонує кожному користувачу практично необмежений перелік додаткових послуг, включно із виконанням дизайнерських робіт, послуг з поліпшення функціональності та комфортного використання автомобіля.

Відкриття баЗа від Avtomotiv Service у Дніпрі і чому туди треба обов'язково приїхати всім, у кого є BMW та Mini, фото-3

Чому звернутись до сервісу Avtomotiv Service у Дніпрі – це найкраща ідея для власників BMW

Спеціалісти сервісу спеціалізуються саме на ремонтних роботах автомобілів практично всіх моделей BMW. Тому досконало вивчили механіку та інші системи цієї марки. Якщо потрібно відремонтувати і обслуговувати авто BMW, майстри сервісу беруться за кожну таку роботу як фахівці, що люблять свою справу та творчо реалізують завдання. Сервіс пропонує якісне ТО і підтримку справності авто, безпеку руху та використання всіх закладених опцій у потужний двигун, комфортний салон та стійку ходову частину.

+380 96 777 73 34

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#СТО BMW | Mini баЗа #Avtomotiv Service #автосервіс для власників БМВ та Міні #баЗа від Avtomotiv Service #BMW #Mini #сервіс БМВ у Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...