• Головна
  • Богослужіння на свята: на Дніпропетровщині попередили настоятелів храмів
11:30, 18 грудня 2023 р.

Богослужіння на свята: на Дніпропетровщині попередили настоятелів храмів

Богослужіння на свята: на Дніпропетровщині попередили настоятелів храмів

Напередодні Різдвяно-Новорічних свят, 18 грудня інспекторський склад Синельниківського району Дніпропетровської області провів профілактичні інструктажі та бесіди в культових спорудах. Настоятелів та прихожан проінформували про норми та правила, яких слід дотримуватися, аби свята пройшли безпечно.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на ДСНС України в Дніпропетровській області.

Фахівці ДСНС наголосили, що потрібно дотримуватися елементарних вимог під час встановлення свічок. Вони не повинні розміщуватися ближче, як за метр до горючих основ. Свічники повинні бути стаціонарно зафіксовані, щоб запобігти їх перевертанню та розливу мастил на горючі основи.

Інспектори звернути увагу на шляхи евакуації, щоб вони не були захаращені горючими предметами. Також перевірили наявність первинних засобів пожежогасіння. Під час служіння вогнегасники мають бути на видному місці.

Окрім того, співробітники служби порятунку наполягали на тому, щоб весь персонал церков не ігнорував повітряну тривогу. Необхідно чітко розуміти, де знаходяться найближчі укриття, для спрямування вірян під час повітряної тривоги.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...