• Головна
  • Де погода в Україні буде найгірша: прогноз погоди на 17 грудня у Дніпрі
08:00, 17 грудня 2023 р.

Де погода в Україні буде найгірша: прогноз погоди на 17 грудня у Дніпрі

Де погода в Україні буде найгірша: прогноз погоди на 17 грудня у Дніпрі

17 грудня, в Україні у центральних, північних, західних областях та на Харківщині вдень можливий сніг та дощ.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Зокрема, невеликий мокрий сніг і дощ очікуються в Київській області, на дорогах подекуди буде ожеледиця, попередив Український гідрометцентр у Facebook. Синоптики додали, що у західних регіонах може бути сильний вітер - пориви можуть досягати швидкостві від 15 до 20 м/с.

"…Температура вночі від 1° тепла до 4° морозу, вдень 0-5° тепла; у східних і Сумській областях та Карпатах вночі 4-9°, вдень 0-5° морозу. Температура по (Київській, - Ред.) області вночі від 1° тепла до 4° морозу, вдень 0-5° тепла; у Києві вночі близько 0°, вдень близько 2-4° тепла", - зазначили в Гідрометцентрі.

За відомостями експертів, слизько на дорогах може бути на більшій частині нашої держави, ожеледиця не загрожує лише півдню.

Температура повітря знизиться майже на всій території України. У багатьох регіонах на лівобережжі Дніпра мінусова температура прогнозувалася і вдень, і вночі. Опади - невеликий дощ та мокрий сніг, очікувалися тільки на півночі нашої держави.

Прогноз погоди на 17 грудня у Дніпрі 

У неділю, 17 грудня, у Дніпрі буде сильна хмарність. Синоптики прогнозують невеликий сніг з дощем. Атмосферний тиск складатиме від 762 міліметрів ртутного стовпчика до 767 міліметрів ртутного стовпчика.

Швидкість вітру – до 5 метрів на секунду з поривами до 9 метрів на секунду. Вночі він буде південно-західним та західним, вранці та вдень – південно-західним, а ввечері – знову південно-західним та західним. 

Вночі вологість повітря становитиме 89-95%, вранці – 92-96%, протягом дня – 91-94%, а ввечері – 92-93%. О 5 та 8 ранку на термометрах побачимо 0. О 14 потеплішає до +1. О 23:00 буде +2.

Схід сонця очікується о 7:26, а захід — о 15:45.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...