• Головна
  • У Дніпрі установлено 97 колонок та 85 бочок з водою: знайти адреси
17:30, 15 грудня 2023 р.

У Дніпрі установлено 97 колонок та 85 бочок з водою: знайти адреси

У Дніпрі установлено 97 колонок та 85 бочок з водою: знайти адреси

Щоб мешканці були забезпечені постійним доступом до води, в Дніпрі встановлюють бочки та облаштовують місця з колонками з технічною водою. Біля кожної виконують благоустрій.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на міськраду Дніпра.

Нині на правобережжі міста 46 колонок, на лівому березі - 51. Вони вже готові для користування. З кожної беруться проби для експертизи у сертифікованій лабораторії

Воду мешканці ближніх будинків можуть качати вже, якщо потрібно. Також користуватися можна і під час екстрених відключень світла. Вода там буде завжди.

Також є бочки з технічною водою, які стоять у приміщеннях. На правобережній частині міста їх 85. Бочка розрахована на 2 тонни технічної води.

«Якщо будуть тривалі відключення світла та не буде водопостачання для місцевих мешканців – двері закладу відчинені цілодобово. Працює черговий», – уточнює директорка гімназії № 37 Наталія Громик.

У Дніпрі установлено 97 колонок та 85 бочок з водою: знайти адреси, фото-1

Раніше їх розміщували на вулиці, проте після випадків вандалізму з боку дніпрян бочки перенесли до шкіл. Цю воду можна використовувати тільки в технічних цілях.

Дізнатися, де розташовуються бочки та колонки з водою, можна за допомогою інтерактивної мапи. Її оновлюють, якщо з’являються нові точки. Зробити це можна за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...