• Головна
  • На випадок довготривалого відключення світла: у Дніпрі на світлофорах встановлюють акумулятори
11:30, 14 грудня 2023 р.

На випадок довготривалого відключення світла: у Дніпрі на світлофорах встановлюють акумулятори

На випадок довготривалого відключення світла: у Дніпрі на світлофорах встановлюють акумулятори

У Дніпрі на світлофорних об’єктах, що розташовані на жвавих перехрестях, встановлюють акумулятори. Це роблять, аби вони працювали і в разі довготривалих відключень світла.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на міськраду Дніпра.

Один з таких акумуляторів встановлюють на світлофорі, що на розі Запорізького шосе та вул. Панікахи.

«Встановлення акумулятора дозволить убезпечити як автомобілістів, так і пішоходів у разі довготривалих відключень світла. До кінця року плануємо встановити акумулятори на 13-ти світлофорних об’єктах на найбільш жвавих ділянках руху», – каже заступник директора - начальник управління транспорту департаменту транспорту та транспортної інфраструктури ДМР Олександр Лещенко.

Акумулятор забезпечить приблизно 4-5 годин автономної роботи. У разі відключення електроенергії перемикання на живлення від акумулятора відбувається автоматично. Є можливість дистанційно здійснити моніторинг роботи обладнання. Встановлення акумулятора на світлофорному об’єкті триває 1-2 доби.

До довготривалих відключень світла та всіх можливих викликів зимового періодупідготувались і автотранспортні підприємств міста.

"Закуплено зимову гуму, проведено заміну мастил та всіх технічних рідин, проведено огляди опалювальних систем та елементів ущільнювачів салону. Створено запаси пального для роботи автопідприємств в умовах повної відсутності доступу до пального протягом 10 днів. У ремонтному цеху працює опалення, тож холод не завадить обслуговуванню автобусів. Також є генератор", – відзвітував директор АТП Володимир Нахутін.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...