• Головна
  • Наслідки збою у «Київстар»: у Львові, Дніпрі та на Сумщині фіксуються перебої у роботі електронних систем
15:30, 12 грудня 2023 р.

Наслідки збою у «Київстар»: у Львові, Дніпрі та на Сумщині фіксуються перебої у роботі електронних систем

Наслідки збою у «Київстар»: у Львові, Дніпрі та на Сумщині фіксуються перебої у роботі електронних систем

росіяни продовжуть атакувати критичну інфраструктуру України. Сьогодні кібератаки зазнав Київстар. Через  декількох регіонах виникли перебої у роботі електронних систем. 

Редакція 056 розкаже про наслідки атаки. 

У Львові виникла проблема із системою автоматичного вимкнення ліхтарів вуличного освітлення. У пресслужбі Львівської міської ради повідомили, що міські служби відключали лінії освітлення вручну. 

Речник «ПриватБанку» Олег Серга у коментарі hromadske зазначив, що збій частково вплине на роботу деяких терміналів та банкоматів «ПриватБанку», але не на всю мережу.

В одній з територіальних громад на Сумщині не працює система оповіщення, тому про повітряну тривогу сповіщатимуть працівники патрульної поліції та ДСНС.

Система оповіщення також не працює у Дніпрі. Дізнатись, коли потрібно пройти в укриття, можна в офіційних Telegram-каналах, зокрема, СИРЕНА. ДНІПРО. Також інформація є у Viber-спільноті за посиланням.

Крім цього, сигнал «Повітряна тривога» оголошують по радіо «Байрактар», «Хіт-ФМ» та на телеканалах.

У ДТЕК повідомили, що номери їхніх контакт-центрів в цій мережі тимчасово не працюють. У компанії закликали використовувати чат-боти і сайт.

Нагадаємо, сьогодні абоненти «Київстар» залишилися без зв'язку через масштабний збій. Не вдається скористатися і національним роумінгом, адже «Київстар» не може передати інформацію про своїх абонентів мережам інших операторів.

Як і під час обстрілів об'єктів енергетики, росіяни намагаються посіяти хаос. У них нічого не вийде. Добро обов'язково переможе!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...