• Головна
  • Масштабний збій у Kyivstar: чи вплинув він на роботу енергетиків та спецслужб Дніпра
12:45, 12 грудня 2023 р.

Масштабний збій у Kyivstar: чи вплинув він на роботу енергетиків та спецслужб Дніпра

Масштабний збій у Kyivstar: чи вплинув він на роботу енергетиків та спецслужб Дніпра

Вранці 12 грудня мережа зв'язку Київстару стала мішенню потужної хакерської атаки, що стала причиною технічного збою, у результаті якого тимчасово недоступні послуги зв'язку, мобільного інтернету, частково Домашнього інтернету та ряду сервісів.

Редакція 056 розкаже, як це вплинуло на роботу енергетиків та спецслужб Дніпра. 

За словами генерального директора Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Радія Шевченка, збій Kyivstar жодним чином не вплинув на роботу медиків. Всі шість станцій та обидва диспетчерських пункти забезпечені сім-картками альтернативних операторів, тому викликати «швидку» як у Дніпрі, так і в інших містах Дніпропетровської області можна без проблем.

Він додав, що за минулу добу 201 бригада Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини виконала 1 531 виклик у нашому регіоні.

На Єдиному номері служби екстреної допомоги населенню всі їх лінії працюють в штатному режимі. Будь-хто, не тільки з Дніпропетровської області, а зі всієї України, може здійснити виклик потрібної служби через 112.

Начальник відділу зв'язків із ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, підполковник служби цивільного захисту Сергій Ковтонюк зазначив: "На роботу ДСНС збій не вплинув. Лінії 112 та 101 працюють. Також на них можна дозвонитися і абонентам Київстару".

В Управлінні патрульної поліції у Дніпропетровській області зазначили, що служба триває, патрульні відпрацьовують виклики, які надходять, та патрулюють вулиці міста. Поліцію можна викликати за номером 102, все працює.

Через технічний збій в Kyivstar номери контакт-центрів ДТЕК в цій мережі тимчасово не працюють. Тому використовуйте альтернативні каналы. 

Ви можете зателефонувати за номерами інших операторів або використати чат-боти та сайт. Більше деталей на Facebook-сторінках ваших операторів систем розподілу:

Нагадуємо, раніше ми повідомляли, що через масштабний збій у Kyivstar майже по всій території України не працюють термінали та нацроумінг

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...