• Головна
  • СК "Дніпро-1" - "Полісся": де і коли дивитися трансляцію матчу УПЛ
11:30, 8 грудня 2023 р.

СК "Дніпро-1" - "Полісся": де і коли дивитися трансляцію матчу УПЛ

СК "Дніпро-1" - "Полісся": де і коли дивитися трансляцію матчу УПЛ

Сьогодні, 8 грудня, футболісти СК «Дніпро-1» проведуть свій заключний матч у календарному році. В рамках 17 туру УПЛ спортклубівці у гостях зіграють з житомирським «Поліссям». Початок зустрічі о 15:00.

Про це повідомляє сайт 056.

Морозною погодою зустрів делегацію «Дніпра-1» Житомир, куди наша команда дісталася транзитом через Київ. До столиці дісталися потягом, а там пересіли на клубний автобус. Перебування спортклубівців на виїзді супроводжують засніжені краєвиди та температура повітря близько -5 градусів. Саме за таких умов відбулося передматчеве тренування підопічних Юрія Максимова.

Поле Центрального стадіону наразі перебуває під агротканиною, працює підігрів. На половині галявини, яка була відкритою для заняття футболісти «Дніпра-1» і виглядала зеленою оазою на загальному білому зимовому тлі, у живому темпі пограли у «квадрати» та виконали ігрові серії на тримання м’яча. Повернувшись до готелю, гравці традиційно вдалися до необхідних медичних процедур.

Зараз ці команди своїм очним поєдинком закриють для себе першу частину сезону. «Полісся» займає третю сходинку у турнірній таблиці, відстаючи на два очки від «Кривбасу» і «Дніпра-1» (9 перемог, 4 нічиї, 3 поразки, м’ячі 23-11).

В складі житомирян грають чотири колишніх футболісти «Дніпра-1» – Олександр Назаренко, Владислав Шаповал, Владислав Танковський і Микита Кравченко.

Між собою «Дніпро-1» і «Полісся» провели два матчі у поточному сезоні – в чемпіонаті країни дніпряни здобули мінімальну перемогу в Ужгороді 2:1 (Піхальонок, 62, Бабенко,90+1 – Янаков, 88 з пенальті), а у Кубку України в Житомирі основний час закінчився внічию 1:1 (Кушніренко, 90+1 – Адамюк,77), а у серії пенальті дніпряни поступилися 4:5.

Матч повинен був відбутися о 19:00, але його перенесли на 15:00. Гра відбудеться у Житомирі на Центральному міському стадіоні.

Матч 17-го туру УПЛ "Полісся" – "Дніпро-1" відбудеться у п'ятницю, восьмого грудня, о 15:00. Дивитися можна на ОТТ-платформах: MEGOGO, Київстар ТБ, Setanta Sports, Volia TV, Omega TV, sweet.tv, Vodafone tv.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #Дніпро-1 Полісся
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...