• Головна
  • Ще вранці бажав смерті Зеленському: ввечорі знайшли тіло зрадника Іллі Киви
18:00, 6 грудня 2023 р.

Ще вранці бажав смерті Зеленському: ввечорі знайшли тіло зрадника Іллі Киви

Ще вранці бажав смерті Зеленському: ввечорі знайшли тіло зрадника Іллі Киви

За 20 днів після спроби ліквідації живучого зрадника України Олега Царьова, під приціл потрапив Ілля Кива. Але його вдалось відправити в пекло до понад 335 тис. окупантів з першої спроби. Сталося це 6 грудня, на День ЗСУ.

Про це повідомляє сайт 056.

У підмосков'ї рф виявлено тіло колишнього депутата У підмосковному котеджному селищі в Одінцово знайдено тіло Верховної Ради України Іллі Киви. Обставини смерті уточнюються. Нині на місці працюють слідчі. Наразі відомо, що він був убитий в ході спецоперації СБУ із застосуванням вогнепальної зброї.

"Ліквідація ТОПового зрадника, колаборанта і пропагандиста Іллі Ківи - спецоперація СБУ. Злочинця ліквідували зі стрілецької зброї", - повідомили Суспільному джерела.

При цьому російський паблік повідомив, що Кива отримав смертельне поранення в лісопарку і, спливаючи кров'ю якийсь час, йшов стежкою у бік готелю "Велич' Country Club".

"Тіло без ознак життя було виявлено за дві-три хвилини ходьби від готелю. Попередньо, "різана" рана і є вогнепальне поранення, яке за великою кровотечею не розглянули співробітники правоохоронних органів", - поділились в повідомленні.

У Головному управлінні розвідки Міноборони Україні підтвердили смерть зрадника і екснардепа Іллі Киви.

"Можемо підтвердити, що Кива - "всьо". І така доля спіткатиме й інших зрадників України, а також посіпак путінського режиму", - сказав представник ГУР Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

Зазначимо, що ще вранці Кива закликав Зеленського «покінчити життя самогубством», а сам не до жив до вечора. Також він нещодавно писав: Якщо мене знайдуть мертвим і скажуть, що це чергове самогубство – не вірте, мене вбили!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...