• Головна
  • Ювелірні прикраси від “Ювелір Капітал” — коштовний подарунок на роки!
Новини компаній
15:00, 11 грудня 2023 р.

Ювелірні прикраси від “Ювелір Капітал” — коштовний подарунок на роки!

Новини компаній

Напередодні новорічних та різдвяних свят покупка ювелірних виробів набуває нового сенсу та гостроти! І це пов’язано з двома важливими моментами: часом та безпекою. Часом, оскільки для вибору необхідного вам ювелірного виробу потрібно витратити час при відвідуванні салонів чи магазинів, і безпека — оскільки ви маєте бути точно впевнені у якості виробів. Передноворічна метушня, звичайно приємна річ, але вона дійсно забирає багато часу, і тому хотілося б більш раціонально підійти до вибору коштовних подарунків. Ми пропонуємо вам познайомитися з компанією, котра не тільки зробить покупку коштовностей приємною, простою, але дуже і дуже безпечною! А ще ви будете просто вражені шанобливим відношенням до покупців та шаленими знижками!

Ювелірні прикраси від “Ювелір Капітал” — коштовний подарунок на роки!, фото-1

Знайомтеся — це “Ювелір Капітал- https://jewelshop.com.ua/”, компанія з майже 25-річною історією — від першого магазину у 1999 році, до мережі салонів у Хмельницькій та Чернівецькій областях станом на сьогодні. А ще вони не тільки продають ювелірні вироби, але мають власне виробництво, котре забезпечує не просто красу виробів, а гарантує найвищу якість та пробу коштовностей відповідно до державних стандартів. Це підтверджують бірки й клейма від Пробірної Палати України та відповідні сертифікати для діамантів. Все це гарантує безпеку та захист від фальшування прикрас і коштовностей.

Асортимент мережі з 24 салонів-магазинів та інтернет-магазину просто вражаючий — в наявності понад 86 000 ювелірних виробів. Про його красу, прекрасне різноманіття та якість обслуговування свідчить понад 37 000 задоволених клієнтів, і це тільки ті хто мають постійний дисконт. А загалом за роки існування компанія продала більш як 1 000 000 ювелірних виробів!

Взаємини з клієнтами

Клієнтоорієнтованість компанії дійсно вражаюча! Коли мова заходить про “Ювелір Капітал” жителі Хмельницької та Чернівецької областей без вагань говорять так! Саме тут можна купити найкращі прикраси за найкращими цінами! Сезон знижок у компанії триває цілий рік, тому клієнти завжди мають можливість потішити себе ювелірною красою! Для більшої зручності клієнтів існує мобільний додаток, котрий дозволяє бути у курсі всіх знижок. Сюди ж надходять персональні пропозиції, нарахування кешбеку за кожну покупку — просто справжній клієнтський рай! Якщо так сталося і ваш подарунок чи не зовсім сподобався, чи не підійшов (не вгадали з розміром), компанія надає унікальну можливість обміну виробу. Але! За умови цілісності бірки, пломби та наявності товарного чека.

Ювелірні прикраси від “Ювелір Капітал” — коштовний подарунок на роки!, фото-2

Але що ж пропонується клієнтам

Ще однією перевагою мережі є те, що у салонах та на сайті компанії можна придбати вироби не тільки від “Ювелір Капітал”, але від усіх найкращих вітчизняних виробників. Тут присутні як розробки українських майстрів, так і прикраси та коштовності за мотивами світових колекцій, що дозволяє найвибагливішим модницям задовольнити свої забаганки та здійснити найсміливіші мрії! А ще до уваги клієнтів — столове срібло, інтер’єрні дрібнички у вигляді рамок, годинників, ваз, різні ювелірні сувеніри.

У пошуку подарунків ви завжди стикаєтесь з проблемою вибору. Адже можна просто розгубитися серед сережок, браслетів, каблучок, підвісок — вся ця краса чекає на вас в мережі та онлайн-магазині.

Що ж вибрати для подарунку так, щоб точно сподобалось?

Почнемо з сережок — тут неймовірний вибір — від маленьких гарненьких дитячих сережок в сріблі, то вишуканих і розкішних діамантових шандельєрів. Для ділових дам підійдуть витончені пусети чи стримані золоті сережки з англійською застібкою, котрі будуть доречні кожного дня, а вже для урочистостей можна вибирати серед сережок з діамантами або трендових золотих сережок. Радимо звернути увагу на срібні сережки з золотими вставками, вони виглядають дуже красиво та створюють незабутні образи. Для поціновувачів срібла — справжній рай та неймовірний вибір — з родієвим покриттям, з чорнінням, в різних техніках та стилях — срібні сережки у всіх можливих варіаціях.

Не менш красиві та обожнювані — каблучки, і це також справжній океан краси! Від тендітних срібних доріжок, до розкішних золотих каблучок з діамантами та іншими самоцвітами. З вставками та без, для чоловіків та дам, для дітей та підлітків, тематичні — патріотичні, обереги, в етностилі, в сріблі чи золоті — каблучки абсолютно на будь-який смак та гаманець, абсолютно для всіх. Немає такої людини, котрій неможливо було б підібрати в мережі “Ювелір Капітал” каблучку до душі.

Ювелірні прикраси від “Ювелір Капітал” — коштовний подарунок на роки!, фото-5

Якщо маєте сумніви щодо каблучок чи сережок, то зверніть увагу на браслети чи підвіски.

Підвіски бувають дуже різні, від звичних хрестиків та ладанок до флористичних, патріотичних чи шармів або геометрії. Від мінімалістичних срібних підвісок до величеньких золотих. І звичайно безумовний лідер по красі — діамантова підвіска! Це просто знахідка при виборі подарунка — красиво, коштовно і дійсно пам’ять на все життя! Підвіска може носитися не тільки на шийці, але і на браслетах, і не тільки шарми. Браслети — завжди цікавий вибір, від тоненьких струмочків та масивних бісмарків, до каучокових чи текстильних, фіксованих чи з регульованим розміром, з вставками чи без, одне дійсно вірно — браслет завжди красиво та модно!

Що може виступати у якості вставки в ювелірних прикрасах?

Фіаніти, емаль, кераміка, напівдорогоцінні мінерали (аметисти, агати, малахіт, бірюза, цитрини, онікс тощо), бурштин, перли та перламутр, самоцвіти та діаманти.

Чим відрізняються коштовності від ювелірних прикрас?

Коштовності — унікальні ювелірні вироби. Але головна відмінність від просто прикрас — це вироби з діамантами та самоцвітами — смарагдом, рубіном, сапфіром — рідкісними природніми мінералами, котрі виділяються своєю твердістю та красою. Такі прикраси стають фамільними, сімейними цінностями, котрі передаються у спадок, і стають свідками родинної історії.

Отже, при виборі враховуємо:

  • Наявні прикраси — метал, вставки, з чим буде носитися подарунок.
  • Кому: жінка – дитина – чоловік.
  • Вік: те, що сподобається молодій людині, не завжди буде до смаку старшій.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...