• Головна
  • Ялинка з випитих пляшок вина: у середмісті Дніпра з’явилася оригінальна новорічна прикраса
16:00, 5 грудня 2023 р.

Ялинка з випитих пляшок вина: у середмісті Дніпра з’явилася оригінальна новорічна прикраса

Ялинка з випитих пляшок вина: у середмісті Дніпра з’явилася оригінальна новорічна прикраса

Різдвяно-новорічні свята стали ближче. Тепер Миколая відзначають 6 грудня, що на два тижні раніше, ніж зазвичай. Заклади та магазини Дніпра вже вбираються на повну. Головну ялинку міста, яку анонсував Філатов, ще не установили. Натомість прикрашає центр велика ялинка з пляшок з-під вина.

Про це повідомляє сайт 056.

Оригінальну новорічну красуню встановили на вулиці Володимира Мономаха, поблизу одного із магазинів. Вона стоїть біля входу і має висоту - майже два метри. Тому її важко не помітити.

Для створення використали сотні скляних ємностей виклали рядами у формі ялинки. Найбільше пляшкок від вина, є також від шампанського та лікерів. Для яскравості повісили на "дерево" гірлянду.

Зазначимо, що на відміну від Дніпра, Кривий Рік поки що не планує встановлювати головну ялинку міста. Про це на інформаційний запит "Першого Криворізького" повідомила заступниця начальника управління культури Валентина Юшкова. За її словами, гроші з міського бюджету Криворізької міської територіальної громади на встановлення ялинок та інших новорічних прикрас не передбачено.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...