• Головна
  • Ретроградний Меркурій в грудні: як не зіпсувати кінець 2023 року та бути в потоці
18:00, 11 грудня 2023 р.

Ретроградний Меркурій в грудні: як не зіпсувати кінець 2023 року та бути в потоці

Ретроградний Меркурій в грудні: як не зіпсувати кінець 2023 року та бути в потоці

13 грудня 2023 року по 2 січня 2024-го Меркурій буде ретроградним. Коли ця планета рухається у зворотному напрямку, то в усіх сферах можуть відбуватися негаразди, гальмування процесів і непорозуміння. До того ж він повернеться до напруженого аспекту з Нептуном, який може затуманювати нам мозок, спонукати на помилки. Тому добре подумайте, ніж приймати важливе рішення, прислухайтесь до внутрішнього голосу. Використайте цей час для підбиття підсумків року та складання планів на бурхливий січень.

Про це повідомляє сайт 056.

У час Ретроградного Меркурія характерні:

  • затримки в транспорті;
  • затримки у навчаннях;
  • плутанину в цифрах та часі;
  • плутанина у сфері документів;
  • проблеми техніки для комунікації;
  • забудькуватість, непорозуміння, розсіяність;
  • можуть повернутись друзі чи з минулого чи бувші партнери;
  • активуються шахраї, психологічно хворі люди, конфліктні ситуації;
  • збільшується кількість аварій на дорогах та природних катастроф.

Окрім ретроградного Меркурія, напружених аспектів Нептуна саме з 30 грудня до 1 січня складеться конфлікт Венери та Сатурна. Він може вплинути на те, що деякі пари зустрінуть Новий рік на відстані один від одного, або віддаляться ментально. А причина може знайтися з 18 до 21 грудня, коли Венера стане навпроти Урану. Такий аспект часто приносить несподівані розриви. Тому контролюйте свої емоції та не "рубіть з плеча". І взагалі, не зациклюйтесь на стосунках, у січні ви подивитися на певні ситуації інакше.

Взагалі астрологи вважають, що цьогорічний грудень не для починань, укладання договорів, старту важливих справ та великих покупок. Здебільшого вони не матимуть розвитку. Великими покупками ви можете бути незадоволені. Також не плануйте процедур краси, великих покупок у ці дні.

Оптимально доробляти поточну роботу, завершувати справи, займатися власною творчістю та спогляданням світу. Адже Стрілець, в якому 13 грудня відбудеться молодик, якраз відповідає за філософський погляд на світ та оптимізм.

Після Стрільця йтиме Козеріг, причому дві стихії з'єднуватимуться одна з одною – вогонь і земля. У цей період необхідно дуже контролювати свій потяг до авантюр, а також уважно ставитися до інтуїції, тому що вона максимально чітко підказуватиме, що потрібно робити, а що не можна.

В період ретроградного Меркурія ділове життя затихатиме, новини будуть дивувати фантастичними сценаріями та фейками, тому краще опиратися на офіційні джерела.

Військова активність, особливо на морі та в повітрі, може активізуватися в останній тиждень грудня. Нафтові об'єкти, мости, на яких часто стається "бавовна" зазнають підвищеного ризику руйнування.

Щоб бути в потоці в період ретроградного Меркурія, бажано опрацювати свої психологічні проблеми, зайнятися творчістю, танцями, волонтерською діяльністю. Зробити курс масажу, сходити в лазню, в басейн, в СПА, чи просто поніжитись в теплій ванні. Робота забурлить вже у 2024 році.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...