• Головна
  • ТОП-7 міфів зі світу натільного живопису
Новини компаній
15:00, 4 грудня 2023 р.

ТОП-7 міфів зі світу натільного живопису

Новини компаній
ТОП-7 міфів зі світу натільного живопису, фото-1

Стань експертом разом із VEAN tattoo.

Татуювання "носили" ще стародавні люди, вони вірили, що живопис на тілі був оберігом, впливав на долю та захищав від хвороб. І досі такий боді-арт залишається популярним. Однак за багатовікову історію розвитку татуювань склалося безліч різноманітних міфів та хибних думок. Знайти істину допоможе тату-майстер студії  VEAN tattoo.

Міф №1. Татуювання - це дуже боляче.

- Татуювання - це не дуже боляче, скоріше, неприємно. У кожного свій больовий поріг, але наносити татуювання не настільки страшно, наскільки клієнт собі це уявляє. До речі, є лайфхаки, які допоможуть менше відчувати біль, особливо, якщо підійти до процесу татуювання відповідально і підготуватись до сеансу. Перше, що необхідно зробити - це виспатися, обов'язково поїсти і не вживати алкоголь, каву та енергетики. Якщо клієнт боїться болю, радимо розміщувати татуювання на менш чутливій частині тіла.

Міф №2. Перекривати тату - небезпечно для здоров'я. 

- Ваше татуювання мусить вам подобатись і приносити вам естетичне задоволення. Тому перекривати старе татуювання або татуювання, яке вам більше не подобається, цілком безпечно. До речі, для перекриття можна використовувати різні кольорові пігменти.

Міф №3. Татуювання - це ознака колишнього в'язня.

- Цю фразу, зазвичай, можна почути від старшого покоління. Дійсно, колись давно татуювання були лише атрибутами ув'язнених, моряків або ознакою етнічних племен. Сьогодні ж натільний живопис - це мистецтво. Мене, наприклад, тішить, що молоде покоління позитивно сприймає татуювання. Однак я рекомендую ретельно підбирати ескіз і дізнатися значення того чи іншого символу, малюнка тощо.   

Міф №4. Після походу в тату-салон можна засмагати. 

 - Одразу, після відвідування салону, засмагати не можна, тільки після повного загоєння татуювання. Я раджу почекати мінімум місяць і крім цього слід користуватися доглядовою косметикою. Наприклад, обов'язково потрібно використовувати, крем з SPF, перебуваючи на сонці, татуювання не має піддаватися прямим сонячним променям. Також необхідно якийсь час його прикривати, тоді воно довше збереже свій первісний вигляд і буде ще довгий час радувати вас.

ТОП-7 міфів зі світу натільного живопису, фото-2

Міф №5. Людина з художньою освітою може робити татуювання. 

- Швидше за все, звичайно, може. Але чи буде це якісна робота? Річ у тім, що академічних знань недостатньо для того, щоб стати тату-майстром. Мають бути ще базові знання медицини  та розуміння процесу нанесення натільного живопису. Якщо в тебе є художня освіта і ти добре малюєш, це ще не означає, що ти можеш якісно зробити татуювання. 

Міф №6. Чорні татуювання швидко синіють.

- Ймовірно, з часом, татуювання може змінити свій колір. Тому за ним треба доглядати та не забувати про корекцію,  і тоді воно довше збереже свій початковий вигляд.

ТОП-7 міфів зі світу натільного живопису, фото-3

Міф №7. Під час догляду за татуюванням достатньо використовувати дитячий крем або вазелін. 

- Краще цього не робити. Наприклад, у вазеліну щільна структура і якщо наносити його на шкіру, то вона не буде "дихати", тим самим уповільнюється процес загоєння. Те ж саме стосується і дитячого крему. Краще всього користуватися професійним доглядом, щоб зволожити шкіру. Наш організм сам чудово порається із загоєнням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...