• Головна
  • Де в Україні буде сніг та мороз: прогноз погоди на 3 грудня у Дніпрі
20:00, 2 грудня 2023 р.

Де в Україні буде сніг та мороз: прогноз погоди на 3 грудня у Дніпрі

Де в Україні буде сніг та мороз: прогноз погоди на 3 грудня у Дніпрі

У неділю, 3 грудня, в низці областей України синоптики прогнозують сніг і дощ, а також туман. Місцями пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с.

Про це повідомляє редакція 056 з посиланням на Укргідрометцентр.

У західних і північних областях вночі та вдень сніжитиме, а подекуди - налипання мокрого снігу та ожеледь, а на дорогах - ожеледиця. У Карпатському регіоні, на Волині та Рівненщині - значний сніг. На решті території істотних опадів синоптики не передбачають. 

Вночі та вранці у центральних і північних областях туман. Вдень у північній частині країни пориви вітру будуть сягати 15-20 м/с.

Вночі та вдень у західних областях температура повітря буде становити 1-6° морозу. На півдні країни вночі стовпчики термометрів покажуть +4-9° тепла, а вдень +11-16° тепла. У східних і більшості центральних областей вдень буде 7-12° тепла. На решті території впродовж доби синоптики обіцяють від від 2° морозу до 3° тепла.

Погода в Києві

В області та в столиці буде хмарно. Вночі та вдень - невеликий мокрий сніг, ожеледь, а на дорогах - ожеледиця. Вночі та вранці на Київщину буде туман. Вдень пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с.

3 грудня вночі та вранці туман, видимість 200-500 м. Вдень пориви вітру 15-20 м/с. На дорогах ожеледиця. І рівень небезпечності, жовтий. Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

В Київській області температура повітря вночі і вдень коливатиметься від 2° морозу до 3° тепла. В Києві вночі та вдень стовпчики термометрів покажуть 0-2° тепла.

Прогноз погоди у Дніпрі 

У неділю, 3 грудня, у Дніпрі прогнозується хмарна погода. Інколи крізь хмари визиратиме сонечко. Максимальна температура сягне 13 градусів тепла.

Атмосферний тиск складатиме від 746 міліметрів ртутного стовпчика до 757 міліметра ртутного стовпчика. 

Швидкість вітру – до 5 метрів на секунду з поривами до 11 метрів за секунду. Вночі та вранці він буде південним та південно-західним, вдень – західним, а ввечері – північно-західним. 

О п’ятій ранку стовпчики термометрів показуватимуть +11, о восьмій та 14:00 – +12. Близько 20:00 на термометрах побачимо +3. Схід сонця очікується о 7:12, а захід — о 15:46.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...