• Головна
  • Хто почне нові стосунки, а хто досягне нових висот: гороскоп можливостей для знаків Зодіаку на грудень-2023
17:30, 1 грудня 2023 р.

Хто почне нові стосунки, а хто досягне нових висот: гороскоп можливостей для знаків Зодіаку на грудень-2023

Хто почне нові стосунки, а хто досягне нових висот: гороскоп можливостей для знаків Зодіаку на грудень-2023

Для когось грудень стане випробуванням на міцність та періодом для самопізнання. А для когось – часом несподіваних можливостей та нових контактів. Але головне для всіх - поєднувати приємне з корисним: вирішувати робочі питання, але пам'ятати і про людей навколо себе. Велике задоволення принесуть покупки. Дайте новорічній лихоманці захопити себе, але не повністю!

Про це повідомляє сайт 056.

Овен

Для вас перший місяць зими буде продуктивним і сприятливим. З'являться нові ідеї та плани. Про те на початку грудня вам може перешкодити загальне несприятливе тло на небі, що збереглося з листопада.

До Зимового Сонцестояння будьте обережні з документами та договорами. У цей період на впливатимуть енергії Ретроградного Меркурія.

До кінця місяця вдасться розслабитися та отримати задоволення від виконаної роботи. У відносинах астрологи радять не йти у конфлікт, а спокійно домовлятись.

Тілець

Для вас це спокійний місяць. Період високої активності буде позаду.

У середині грудня захочете витратити багато грошей на магазини та догляд. Проте попри загальне позитивне тло місяця, дуже важливо виважено підходити до питання фінансів.

Кінець місяця буде досить оптимістичним та подарує чудовий настрій на наступний рік.

Близнюки

Для вас грудень – про нові партнерства та знайомства. У першій половині місяця вас переповнюватиме енергія. Її вніс молодий місяць у Близнюках наприкінці листопада. Однак зірки радять виявляти витримку і терпіння.

До кінця місяця ваш потенціал трохи ослабне, проте це буде гарний час для рефлексії та уповільнення.

Зверніть увагу на свій особистий простір. Що вас оточує? Можливо, щось із цього варто залишити у старому році.

Рак

Грудень протестує вас щодо готовності приймати самостійні рішення. Енергія ретроградного Меркурія, який розпочнеться після Молодика, вдарить по вашій комунікації з близькими.

Ближче до кінця місяця ви підбадьоритесь і зробите те, що давно хотіли. У цей час астрологи радять подумати про нову справу чи стосунки. Починання матимуть позитивний розвиток у Новому році.

Лев

З початку місяця вам захочеться перетворювати все довкола себе. Але астрологи радять не рубати з плеча. Дайте змогу визріти твоїм новим ідеям.

У середині місяця ваш потенціал зросте і ви зрозумієте, чого зараз важливо прагнути. Яскравий прояв допоможе отримати увагу або вивести твої поточні відносини на новий етап.

Наприкінці місяця більше часу приділіть близьким людям. Вони дадуть важливі послання на наступний рік.

Діва

Перша третина місяця буде для вас складною - відчуватимете стомлюваність та дратівливість. У цей час сфокусуйтеся на домашніх справах та робіть те, що приносить позитивні емоції.

До середини місяця з'явиться енергія на щось масштабне. Вас можуть захлеснути нові проекти та цілі. Якщо не прогавите цей час, то наступний рік ввійдете задоволені собою.

З оточуючими динаміка спілкування буде позитивнішою до кінця року. Але не чіпляйтеся до дрібниць і будьте поблажливими до людей, які намагаються вам допомогти. Ключ до гармонійної взаємодії – це висловлювання своїх потреб.

Терези

Перша третина місяця буде дуже активною. Можливо, в листопаді ви вже почали щось нове і на початку грудня вам вдасться масштабуватися. Однак зовнішні обставини можуть стримувати тебе. Прийміть це з внутрішнім спокоєм у душі.

На початок періоду Ретроградного Меркурія ваші справи можуть увійти у період стагнації. Скористайся цим для розслаблення та роздумів.

З оточуючими у вас будуть гармонійні стосунки під кінець грудня. Якщо ви у стосунках, на вас можуть чекати перехід на новий етап: пропозиція з'їхатися або одружитися. У вільних є можливість зустріти потенційного партнера до кінця місяця.

Скорпіон

У першій половині місяця зверніть увагу на стан свого особистого життя. Можливо останнім часом ви надмірно працювали. Зірки радять сходити розвіятися.

Венера, яка переходить на знак Скорпіона на початку грудня, посилить ваш природний магнетизм і зробить вас ще більш привабливими.

До середини місяця відчуєте уповільнення своєї активності. Цей час стане можливістю розслабитися і наповнитися.

До кінця року можуть з'явитися плани розвитку кар'єри. Можете знайти нових партнерів і домовитися про спільну діяльність у новому році.

Стрілець

Це однозначно ваш місяць. У багатьох сферах життя на вас чекають сприятливі зміни.

Перша третина місяця буде присвячена темі партнерства та налагодження контактів. Обговорюйте свої ідеї з оточуючими: ви можете почути дуже слушну пораду.

Якщо ви у стосунках, у цей час особливу увагу приділи своїй другій половинці, якій може бути потрібна ваша підтримка.

Друга третина місяця буде спокійнішою, ви можете присвятити її на своє духовне зростання. А під кінець місяця все те, що ви замислювали та планували може стати реальністю.

Це сприятливий період зміни роботи і укладання договорів. Все вирішиться в позитивному ключі.

Козеріг

Більшу частину місяця у вас будуть складнощі зі спілкуванням. Ваші ідеї можуть сприйматися оточуючими критично.

Першу половину місяця астрологи радять провести спокійно, можна сфокусуватися на роботі та впорядкуванні будинку. А ближче до кінця місяця ситуація стане гармонійнішою, і ви зможете проявлятися більш відкрито.

Сприйміть цей місяць як перепочинок, не вимагайте від себе дуже багато, намагайся не йти на конфлікти. Якщо у вас є друга половинка, то проводьте більше часу разом.

Водолій

Перша половина місяця для тебе буде дуже активною. Друзі та колеги можуть запропонувати вам щось варте. У цей період сприятливо розпочинати нову справу або влаштовуватися на роботу, згодом це принесе великий дохід.

Друга половина місяця буде спокійнішою. Астрологи радять зайнятися плануванням наступного року. Наприкінці місяця можете спробувати нове хобі, це принесе нові емоції та приємні знайомства.

Риби

Зверніть увагу на свій емоційний стан у першій половині грудня. Може виникнути відчуття вигоряння. Не ігноруйте його та відпочиньте. Не бійся шукати підтримки близьких.

До кінця місяця ви відчуєте, що ситуація стабілізувалася, стане зрозумілим, як діяти наступного року. Наприкінці грудня ймовірне зміцнення ваших поточних відносин із партнером, або, якщо ви вільні, є шанс розпочати нові.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #гороскоп на грудень
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...