• Головна
  • В Україні прогнозують до +13 тепла та опади: якою буде погода в Дніпрі 1 грудня
20:00, 30 листопада 2023 р.

В Україні прогнозують до +13 тепла та опади: якою буде погода в Дніпрі 1 грудня

В Україні прогнозують до +13 тепла та опади: якою буде погода в Дніпрі 1 грудня

1 грудня в Україні очікується новий циклон, який принесе із собою значні опади у вигляді снігу та дощу. Але подекуди температура повітря прогріється до +13 градусів.

При про це повідомляє сайт 056 з посиланням на дані синоптика Наталки Діденко та "Укргідрометцентр".

Синоптики зазначають, що завтра в Україні слід очікувати опадів, втім вони будуть незначними. Так, очікується невеликий сніг та мокрий сніг з переходом у більшості областей в дощ, вночі та вранці місцями ожеледь, вдень на Лівобережжі помірні дощі; в Карпатах та на Закарпатті протягом доби значні опади.

На дорогах країни, крім півдня та сходу, місцями очікується ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на південно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі 0-5 морозу, на узбережжі морів та в Криму 0-5 градусів тепла. Вдень від 2 морозу до +3 градусів, у центральних, східних областях та на Закарпатті +2 +7 градусів, у південній частині +8 +13 градусів.

В Україні прогнозують до +13 тепла та опади: якою буде погода в Дніпрі 1 грудня, фото-1

Погода в Дніпрі

Протягом усього дня у Дніпрі буде триматися хмарна погода. Сильний дощ, який йтиме майже весь день, до вечора поступово послабшає. Вірогідність опадів 97%, 8.4 мм. Вологість 77 - 96%

Вітер південний, швидкість 8.0 м/с. Тиск 740 - 750 мм рт.ст. Температура повітря від -1 до +8 градусів.

Початок місяця буде з опадами, погода почне стабілізуватися після третього числа

На початку грудня в Україні спостерігатимуться сильні температурні контрасти. У перших числах місяця очікуються атмосферні фронт та циклони, які спричинять опади. Надалі погода стабілізується, опади припиняться.

2 грудня, за її даними, по південній частині та у східних областях вдень може бути +9 +15 градусів. Решта території - температура коливатиметься: переважно невеликий "мінус".

"Якщо дивитися на першу декаду грудня, перші дні грудня - а це вже кінець цього тижня - як я зазначила, у п’ятницю знову може бути атмосферний фронт і контрасти температури по території України. Потім третього числа знову може бути певний циклон із півдня, з акваторії Чорного моря, який принесе опади півдню", - розказала синоптик Українського гідрометцентру Наталія Птуха.

Надалі ситуація стане трошки спокійнішою: переважатиме поле підвищеного тиску в першій декаді вже буде без опадів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #погода Дніпро
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...