• Головна
  • Знеструмлення, затори та затримка руху громадського транспорту: які в Дніпрі та області наслідки негоди
13:00, 29 листопада 2023 р.

Знеструмлення, затори та затримка руху громадського транспорту: які в Дніпрі та області наслідки негоди

Знеструмлення, затори та затримка руху громадського транспорту: які в Дніпрі та області наслідки негоди

На 29 листопада центром з гідрометеорології оголошено попередження про метеорологічне явище. Впродовж доби у місті Дніпро та по Дніпропетровській області очікується вітер південно-східного напрямку 15-20 м/с. Негода накрила територію майже усієї України і вже встигла завдати шкоди.

Редакція 056 розкаже про наслідки негоди.

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук повідомив, що близько 15 тисяч домівок - знову без світла. 

Через нову хвилю негоди за цю ніч знеструмлені оселі у близько 100 населених пунктах переважно у Дніпровському, Криворізькому та Кам’янському районах області.

Штормовий вітер призвів до повалення дерев та масових поривів. 

Наразі на Дніпропетровщині задіяно 37 бригад та 39 одиниць техніки для ліквідації аварій. 

Несприятливі погодні умови продовжуються. Є ризик падіння дерев та обриву проводів. Тож, будьте максимально уважними, намагайтеся за можливості не перебувати на вулиці.

У зв'язку з погодними умовами та скупченням автотранспорту на лінії, трамваї та тролейбуси тимчасово курсують з відхиленнями від розкладу, повідомляють у департаменті транспорту міськради Дніпра.

Через гілку, що впала на лінії електропередач на проспекті Гагаріна у Дніпрі утворився затор. Майже дві години електротранспорт стояв у бік Нагорного ринку. Через вузький проїзд на смузі не могли проїхати і маршрутні автобуси. Вони застрягали в багнюці, що утворилась на краю проїжджої частини. Нині аварійні бригади усунули наслідки інциденту. Рух транспорту відновили.

Ліквідація наслідків негоди: підрозділи ДСНС та поліції працюють у посиленому режимі 

Наразі на території держави ускладнених погодних умов немає. Залишаються знеструмленими 521 населений пункт у 11 областях.

Через негоду, на жаль, загинуло 12 осіб. 23 особи постраждало, серед них - 2 дитини.

З 26 листопада підрозділи ДСНС відбуксирували близько 2 тисяч транспортних засобів, зокрема 31 пасажирський автобус та 33 автомобілі швидкої медичної допомоги.

Надано допомогу понад 4 тисячам громадян, з них 226 – діти. 

Проїзд на дорогах загального користування забезпечено. Перекрито рух для всіх категорій транспорту на автодорозі Миколаївської області Т -15-10 "Арбузинка - Нова Одеса". 

Тривають роботи з очищення ділянок автодоріг М-16 у Одеській області, автодоріг М-13, Р-75, Т-15-04, Т-15-06, Т-15-10 у Миколаївській області та М-13 у Кіровоградській області. 

Підрозділи МВС працюють у посиленому режимі й готові до будь-яких викликів. Продовжують допомагати населенню і ліквідовують наслідки негоди.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...