• Головна
  • ДТЕК ліквідовує наслідки негоди у 95 населених пунктах Дніпропетровської області
11:33, 29 листопада 2023 р.

ДТЕК ліквідовує наслідки негоди у 95 населених пунктах Дніпропетровської області

ДТЕК ліквідовує наслідки негоди у 95 населених пунктах Дніпропетровської області

Сьогодні, 29 листопада, протягом дня у Дніпрі та Дніпропетровській області очікуються сильні пориви вітру. Згідно з повідомленням ДСНС, очікується вітер південно-східного напрямку 15-20 м/с. Рівень небезпечності 1 (жовтий). Аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі вже ліквідують наслідки нової хвилі негоди. 

Про це повідомляє редакція 056 із посиланням на пресслужбу ДТЕК.

Штормовий вітер валить дерева, обриває гілки та спричиняє пошкодження електромереж. На ранок 29 листопада без електрики залишилося близько 14 750 родин у 95 населеному пункті. Переважно – у Дніпровському, Криворізькому та Кам’янському районах області. Пошкоджено 43 повітряних лінії та знеструмлено 469 трансформаторних підстанцій.

“Робимо все можливе, аби усунути ці пошкодження якомога швидше”, – наголосили в ДТЕК Дніпровські електромережі.

Енергетики докладають максимум зусиль, щоби повернути світло в домівки клієнтів. Для ліквідації наслідків негоди ДТЕК Дніпровські електромережі задіяли 37 бригад – 113 працівників та 39 одиниць техніки.

За прогнозами синоптиків, 29 листопада на території Дніпропетровщини зберігатимуться складні погодні умови, тож імовірні нові відключення світла.

В ДТЕК нагадують, що сильні пориви вітру можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтеся до ліній електропередачі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...