• Головна
  • Стриптиз у відділку поліції: у Львові судили мешканку Дніпра
11:00, 28 листопада 2023 р.

Стриптиз у відділку поліції: у Львові судили мешканку Дніпра

Стриптиз у відділку поліції: у Львові судили мешканку Дніпра

Личаківський районний суд Львова розглядав справу щодо дніпрянки Діани Трубнікової. Вона влаштувала стриптиз у районному відділку поліції. Жінку зняли на відео та відкрили адміністративну справу. Суд провадження закрив через завершення термінів давності розгляду справи.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на постанову суду.

Як вказано в матеріалах справи, 18 серпня 2023 року близько 16:50 уродженка Дніпра Діана Трубнікова прийшла у Львівські районне управління поліції, що на вул. Романчука, 18. У приміщенні відділку вона роздягнулася та почала демонструвала статеві органи працівникам. Крім цього, вона лаялася на відвідувачів відділку.

Правоохоронці зняли порушення на відео, після чого склали протокол за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство). Однак справа надійшла на розгляд до суду лише в листопаді, а термін притягнення до адміністративної відповідальності закінчується за три місяці після злочину. Тому суддя Володимир Мармаш справу щодо Трубнікової закрив. Цю постанову можна оскаржити в апеляційному суді.

Зазначимо, що цю жінку вже судили за хуліганство. Зокрема, вона чіплялась до людей на вулиці в Дніпрі, а також за крадіжку у Львові.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...