• Головна
  • Масове падіння дерев та пориви електроліній: на Дніпропетровщині без світла 178 населених пунктів
10:30, 27 листопада 2023 р.

Масове падіння дерев та пориви електроліній: на Дніпропетровщині без світла 178 населених пунктів

Масове падіння дерев та пориви електроліній: на Дніпропетровщині без світла 178 населених пунктів

У країні вирує негода. Через шквальний вітер, сніг, заметіль в Україні на ранок знеструмлені 2019 населених пунктів у 16 областях. На Дніпропетровщині без світла - 178 населених пунктів, ще 92 – частково. 

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на ОВА та ОДА.

44 тисячі домоволодінь у Дніпропетровській області ще залишаються знеструмленими. Через негоду постраждали найбільше громади Нікопольського, Павлоградського, Синельниківського та Кам’янського районів. Там шквальний вітер призвів до масових падінь дерев та поривів електроліній.

Енергетики ДТЕК Дніпровські електромережі працюють зараз в екстремальних умовах, аби відновити світло у домівках мешканців.Наразі вже було відновлено електропостачання для 29 тисяч осель області. Майже 200 енергетиків працюють. Лагодять пошкоджене негодою. 

Також через негоду фіксуються знеструмлення у Кіровоградській, Полтавській, Черкаській, Сумській, Чернігівській, Донецькій, Чернівецькій, Тернопільській, Херсонській, Запорізькій, Вінницькій та Хмельницькій областях. Найскладніша ситуація в Одеській, Миколаївській, Київській областях.

Окрім цього, державні та місцеві дороги Дніпропетровщини прибирають понад 100 одиниць спецтехніки. Вони вже прочистили та обробили протиожеледною сумішшю майже 4 тис. кілометрів автошляхів регіону. Нині усі траси проїзні.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...