• Головна
  • Ballantine's: п'ять сортів на будь-який смак
Новини компаній
18:44, 22 листопада 2023 р.

Ballantine's: п'ять сортів на будь-який смак

Новини компаній

Ballantine's – це один із найпопулярніших шотландських віскі у світі. Він виробляється з 1827 року і вважається одним із найстаріших та найшанованіших брендів у світі. Лінійка виробника складається з різних сортів та напоїв, але базою вважається п'ять сортів віскі, які варто скуштувати всім цінителям такого виду алкоголю. 

Ballantine's: п'ять сортів на будь-який смак, фото-1

Ballantine's Finest

Це купажований шотландський віскі, який виготовляється з 1910 року. До його складу входить понад 40 сортів солодових та зернових спиртів, витриманих не менше трьох років. Напій має золотистий колір з бурштиновими відтінками. Аромат характеризується м'якими медовими та фруктовими нотами, з легкими відтінками ванілі та торф'яності. Смак віскі Ballantines збалансований та округлий, з нотами меду, фруктів, ванілі, прянощів та квітів. Післясмак довгий і м'який.

Ballantine's Finest ACDC Blended Scotch Whisky

Це лімітована серія віскі, випущена у співпраці з австралійським рок-гуртом AC/DC. До складу входить понад 50 сортів солодових та зернових спиртів. Аромат характеризується яскравими фруктовими нотами, з відтінками меду, ванілі та прянощів. Також в ароматі є легкі димні ноти. Це видання відрізняється від класичного Ballantine's Finest більш насиченим та потужним смаком, з нотами фруктів, меду, ванілі, прянощів та диму. Це з тим, що до складу віскі входять деякі солодові спирти з острова Айла.

Ballantine's American Barrel 7 років

Це купажований шотландський віскі, витриманий у бочках з-під бурбону протягом семи років. До його складу входить понад 40 сортів солодових та зернових спиртів. Смак напою насичений, а післясмак довгий і м'який. Витримують його в бочках з-під бурбону, що дозволяє досягти цитрусового та фруктового смаку. Ballantine's American Barrel – це відмінний вибір для тих, хто шукає насичений та цікавий шотландський віскі.

Ballantine's Finest Queen Blended Scotch Whisky

Ще одна лімітована серія віскі, випущена на честь королеви Єлизавети ІІ. До складу входить понад 50 сортів солодових та зернових спиртів, витриманих не менше трьох років. На відміну від класичного Ballantine's Finest у напою м'який та збалансований смак, з нотами меду, фруктів, ванілі, прянощів та квітів. Такий напій не соромно подати як сувенір, а купити його можна в маркеті важливих штук MAUDAU.

Віскі Ballantine's Blended Malt Scotch Whisky 12 YO

Один з найзріліших купажованих шотландський віскі в колекції бренду. Він дозріває 12 років і за цей час набуває золотаво-бурштинового кольору. Аромат характеризується яскравими фруктовими нотами, а смак – прянощами та димом. На відміну від класичного віскі, цей сорт складається лише з односолодових спиртів, що робить смак складним та багатогранним. Для знайомства з продукцією бренду підійде будь-який із описаних напоїв. Як подарунок краще вибрати витриманіші сорти – 12 і 7 років зрілості, а для коктейлю ідеальним рішенням стане базовий віскі Ballantine's Finest.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...