• Головна
  • Перебував у розшуку: затримано організатора наркоугруповання «Краснобалівські» з Дніпропетровщини
13:00, 22 листопада 2023 р.

Перебував у розшуку: затримано організатора наркоугруповання «Краснобалівські» з Дніпропетровщини

Перебував у розшуку: затримано організатора наркоугруповання «Краснобалівські» з Дніпропетровщини

Правоохоронцями встановлено місцезнаходження та затримано організатора наркоугруповання «Краснобалівські», який перебував у розшуку.

Про це повідомили в Дніпропетровській обласній прокуратурі.

Він підозрюється у створенні та керівництві злочинною організацією, незаконному виготовленні, зберіганні, збуті наркотичних засобів та психотропних речовин, незаконному посіві рослин конопель (ч. 1 ст. 255, ч. 4 ст. 28, ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 310 КК України).

Перебував у розшуку: затримано організатора наркоугруповання «Краснобалівські» з Дніпропетровщини, фото-1

За клопотанням Дніпропетровської обласної прокуратури затриманому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

Розслідуванням встановлено, що організатор – мешканець міста Кривий Ріг, залучив до протиправної діяльності 17 спільників. Вони налагодили розгалужену мережу розповсюдження наркотичних засобів та психотропних речовин по всій території країни.

Виготовляли та фасували метамфетамін, канабіс в орендованих приміщеннях. Збували «товар» оптовими партіями під час особистих зустрічей.

Щомісячно реалізовували «товар» на понад 11 млн грн.

У листопаді 2021 року правоохоронцями затримано співучасників злочинної організації та вилучено наркотиків на суму майже 150 млн грн.

Наразі обвинувальні акти стосовно них перебувають на розгляді у суді за фактами участі у злочинній організації, незаконного виготовлення, зберігання, збуту наркотичних засобів та психотропних речовин, незаконного посіву рослин конопель (ч. 2 ст. 255, ч. 4 ст. 28, ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 310 КК України).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області. Оперативний супровід – Управлінням стратегічних розслідувань в області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...