• Головна
  • Збита ракета в Дніпровському районі та влучання на Донеччині: наслідки нічної атаки
09:05, 21 листопада 2023 р.

Збита ракета в Дніпровському районі та влучання на Донеччині: наслідки нічної атаки

Збита ракета в Дніпровському районі та влучання на Донеччині: наслідки нічної атаки

У ніч на 21 листопада рашисти атакували з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ -рф) 10 ударними БпЛА типу «Shahed». Також противником було випущено 4 зенітні керовані ракети С-300 на Донецькому напрямку та одну крилату ракету наземного базування «Іскандер-К» з району Джанкой (Крим).

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на Повітряні Сили ЗСУ.

В результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних Сил знищено 9 ворожих безпілотників «Shahed-131/136» та одну крилату ракету «Іскандер-К». Задіяно підрозділи мобільних вогневих груп, винищувальну авіацію, зенітні ракетні підрозділи.

"Щодо нічної повітряної тривоги в області: за інформацією військових, на Волині було знищено безпілотники типу «шахед». Постраждалих немає, ситуація під контролем", - написав голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

Також дрони було знищено над Хмельницьким районом.

"Сьогодні вночі, під час сигналу «Повітряна тривога», в області працювали сили ППО. Інформація стосовно потерпілих, травмованих та руйнувань не надходила", - йдеться в повідомленні ОВА.

Вночі підрозділами Повітряне командування "Схід" збито 3 БпЛА "Shahed-131/136" та 1 крилату ракету "Іскандер-К". 2 БпЛА знищено в Запорізькій області, ще один - в Харківській. Крилату ракету збито в Дніпровському районі Дніпропетровщини.

Атака ракетами С-3000 мала більш негативні наслідки. Так, вночі російські військові завдали 4 ракетні удари по Донеччині, є поранені та загиблий.

Перші дві ракети близько 23:30 влучили по території лікарні міста Селидове. Пошкоджено 2 будівлі медзакладу, 6 цивільних людей отримали поранення. Під завалами можуть бути потерпілі, тож пошукові роботи тривають.

За кілька хвилиин після цього окупанти завдали ще два ракетні удари по шахті. Один працівник підприємства загинув. Пошкоджено 4 будівлі, 19 транспортних засобів, лінію електропередач. 39 гірників опинились заблокованими під землею. Станом на зараз усіх шахтарів піднято на поверхню.

"У ніч на 21 листопада відбувся ракетний обстріл шахти ДП «Селидіввугілля». На момент обстрілу в шахті перебували 33 робітники.

У результаті влучань двох ракет шахта зазнала серйозних пошкоджень. Зокрема, утворилася воронка діаметром 10 м, зруйновано будівлі, пошкоджені лінії електропередачі. Також ударом пошкоджені 19 одиниць транспорту - автомобілі та автобуси", - уточнили в Міненерго.

Нагадаємо, ми писали, що вчора надвечір наші військові з Повітряних сил ЗСУ збили ракету, яку ворог спрямував на Дніпропетровську область.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...