• Головна
  • В Україні дещо погіршиться погода: що прогнозують в Дніпрі на 21 листопада
20:00, 20 листопада 2023 р.

В Україні дещо погіршиться погода: що прогнозують в Дніпрі на 21 листопада

В Україні дещо погіршиться погода: що прогнозують в Дніпрі на 21 листопада

У вівторок, 21 листопада, в Україні трохи погіршиться погода. Найхолодніше буде в північних регіонах. А в Дніпрі - на один градус холодніше, ніж у понеділок.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на Укргідрометцентр.

Завтра у західних, Житомирській та Вінницькій областях невеликий мокрий сніг та дощ, на дорогах подекуди ожеледиця; на решті території без істотних опадів; температура вночі 1-6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, у більшості західних та південно-західних областях вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 3-8° тепла, на Одещині та в Криму до плюс 11°.

В Україні дещо погіршиться погода: що прогнозують в Дніпрі на 21 листопада, фото-1

Погода в Дніпрі на 21 листопада

Похмурий ранок у Дніпрі повільно перетече у ясний день, а ввечері небо знову опиниться у полоні хмар.

Температува повітря: від 6° морозу вночі, до 1° тепла вдень. Вірогідність опадів: 2% (0.1 мм). Вітер північний, швидкість 3.8 м/с. Вологість: 63 - 79%. Тиск: 744 - 750 мм рт.ст.

Погода найближчими днями

Найхолоднішими ночами в Україні будуть 22 та 23 листопада: -5...12°С, на півночі та північному сході можливо до -12...14°С. Опадів побільшає 25-26 листопада, до України увірветься черговий активний циклон із дощами, мокрим снігом та сильним вітром.

22 листопада опади переважно у вигляді снігу, на півдні країни - дощу, у західних, центральних та Запорізькій областях місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, в Україні, крім півдня, на дорогах подекуди ожеледиця; температура у північній частині вночі та вдень 1-6° морозу, у східних областях 3-10° морозу, на решті території від 3° морозу до 2° тепла, на півдні країни вночі 0-5° тепла, вдень 3-10°.

23 листопада холодна погода: температура вночі 6-11° морозу, на північному сході країни до 14° морозу, вдень 0-6° морозу, в південній частині вночі 0-5° морозу, вдень 1-7° тепла; вночі на південному сході країни, вдень у північних та північно-західних областях сніг та мокрий сніг, хуртовини, на дорогах місцями ожеледиця; на решті території без опадів.

24 листопада в західних, північних та східних областях невеликий дощ та мокрий сніг, на решті території без опадів. Температура вночі від 3° тепла до 3° морозу, вдень 0-6° тепла, на Прикарпатті до 9° тепла; на півдні країни вночі 2-8° тепла, вдень 6-11°.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #погода Дніпро
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...