• Головна
  • Перекриття руху у Дніпрі для авто та черги на тролейбуси, трамваї й маршрутні автобуси
09:30, 20 листопада 2023 р.

Перекриття руху у Дніпрі для авто та черги на тролейбуси, трамваї й маршрутні автобуси

Перекриття руху у Дніпрі для авто та черги на тролейбуси, трамваї й маршрутні автобуси

20 листопада діють зміни у русі транспорту Дніпра. Пов'язані вони з ремонтом аварійного трамвайного переїзду на перехресті вул. Павлова - вул. Академіка Белелюбського. Також рух на дорогах ускладнений через погіршення погодних умов, це спричиняє черги на зупинках.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на міськараду Дніпра.

Сьогодні рух трамваїв № 19 призупинено. Натомість трамвайний маршрут № 18 буде підсилено. Також для нього діятиме єдиний комбінований квиток «трамвай Nº19 – метро» для можливості пересадки на станції метро «Проспект Свободи».

Також у зв’язку з аварійним ремонтом трамвайного переїзду на перехресті просп. Дмитра Яворницького та вул. Михайла Грушевського:

  • трамвайний маршрут № 1 призупинить рух, натомість відновиться робота трамвая № 7 «Вокзал – УДУНТ»;
  • працюватиме тимчасовий трамвайний маршрут № 1-К («Вокзал – вул. Центральна»);
  • тролейбус «кільце Б» призупинить рух;
  • тролейбусні маршрути № 1 та № 4 буде скорочено до пл. Героїв Майдану;
  • автобусні маршрути № 87-Б, 101-А, 146-Б та 157-А в напрямку залізничного вокзалу курсуватимуть в об’їзд ремонту за схемою «просп. Дмитра Яворницького – вул. Гоголя – вул. Святослава Хороброго – вул. Андрія Фабра – просп. Дмитра Яворницького». Далі – за маршрутом;
  • автобусні маршрути № 124-А та № 136 в напрямку правого берега об’їжджатимуть за схемою «Центральний міст – вул. Князя Володимира Великого – вул. Володимира Мономаха – вул. Короленка – просп. Дмитра Яворницького». Далі автобус № 124-А рухатиметься згідно з маршрутом, а автобус № 136 – праворуч на вул. Михайла Грушевського, звідти – за маршрутом.
  • автобусні маршрути № 91, 136-А, 151-А курсуватимуть за схемою «Новий центр – вул. Королеви Єлизавети ІІ – вул. Європейська - вул. Князя Володимира Великого – вул. Володимира Мономаха – вул. Короленка – просп. Дмитра Яворницького – вул. Михайла Грушевського», далі – за маршрутом. В зворотному напрямку – без змін.

Усі інші трамвайні, тролейбусні та автобусні маршрути працюватимуть у штатному режимі за розкладом робочого дня. Загалом на маршрути електротранспорту вийде 210 одиниць рухомого складу.

Розклад руху електротранспорту можна дізнатися на офіційному сайті КП «Дніпровський електротранспорт»: https://det-dnipro.dp.ua/pasazhyram/#rozklad

Або у Telegram-боті: https://t.me/rozklad_dnipro_bot

Також по місту працює 92 автобусні маршрути з загальною кількістю 685 автобусів (з них 103 - великої місткості).

До уваги водіїв приватного транспорту!

"У зв’язку з аварійним ремонтом трамвайного переїзду на перехресті просп. Дмитра Яворницького та вул. Михайла Грушевського доводимо до відома водіїв приватного транспорту: у Вас є можливість об'їхати просп. Д. Яворницького, де нині триває ремонт аварійного трамвайного переїзду, по Амурському та Кайдацькому мостах.

Велике прохання на час ремонтних робіт сплануйте маршрут пересування між правобережною та лівобережною частинами міста через Амурський та Кайдацький мости", - повідомили в Департаменті транспорту.

Перекриття руху у Дніпрі для авто та черги на тролейбуси, трамваї й маршрутні автобуси, фото-1

Рух автомобільного транспорту планують відкрити 4 грудня.

Також через негоду вранці на вулиці Уральській величезна гілка впала на дорогу. Через це рух транспорту на цій ділянці тимчасово заблоковано. На місці вже працюють комунальники.

Перекриття руху у Дніпрі для авто та черги на тролейбуси, трамваї й маршрутні автобуси, фото-2
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...