• Головна
  • Погодні умови різко змінилися: у Дніпрі та області випав перший сніг, - ФОТО
20:15, 19 листопада 2023 р.

Погодні умови різко змінилися: у Дніпрі та області випав перший сніг, - ФОТО

Погодні умови різко змінилися: у Дніпрі та області випав перший сніг, - ФОТО

19 листопада сніг із Заходу України перейшов на Схід і Південь. Саме уцих регіонах оголошено жовтий рівень небезпечності. На півдні Одещини та в Криму вночі синоптики прогнозують значний дощ. Перший сніг випав у Дніпрі та Одесі. 

Про це повідомляє редакція 056. 

Так, у неділю 19 листопада на Заході та Півночі спостерігалась хмарна погода з проясненнями, а от на Сході та Півдні пройшов дощ із мокрим снігом. Поступово наближаються холоди: невеличкий мороз фіксуватимуть і вдень, не тільки вночі.

Не зважаючи на календарну осінь, 19 листопада на Дніпропетровщині почала панувати зима. Дніпряни відчули перші ознаки цієї пори року, коли невеликий сніг впав у місті. Вулиці вкрилися тонким сніжним ковзанком, створюючи атмосферу очікування на надходження зимових свят. Люди виходили на прогулянки, насолоджуючись тихістю та особливим настроєм, які приносить перший сніг.

Ввечері внаслідок приходу сніжної погоди у Дніпрі утворився туман, а ще вранці був дощ. Крім цього дахи будинків та тротуари уже вкрив тонкий шар першого снігу. Навряд цей білий покрив буде тривалим, адже разом зі снігом у місті йде дощ. Тому вже через декілька хвилин, після того, як сніг лягає на землю, він починає танути.

Голова Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак повідомив, що сьогодні погодні умови різко змінилися. Тому закликав водіїв та пішоходів бути обачними на дорогах Дніпропетровщини. Подбайте про безпеку. 

Прості правила («перевзути колеса», зменшити швидкість і тд) можуть врятувати життя. 

Також Сергій Лисак попросив комунальників спрацювати чітко та злагоджено. Від їх роботи зараз залежить дуже багато. 

"Не забуваймо і про тих, кому зараз найважче і найхолодніше. В окопах та бліндажах. Від великих волонтерських справ до простого теплого «спасибі» - їм все дуже важливо", - підсумував Сергій Лисак.

На вулиці Дніпра вийшла снігоприбиральна техніка. По всьому місту вже працює понад 50 машин. Дороги обробляють піщано-соляною сумішшю. 

Погодні умови різко змінилися: у Дніпрі та області випав перший сніг, - ФОТО, фото-11

Водіїв просять не залишати авто на узбіччях.

Нагадаємо, що синоптики напередодні попереджали про можливий сніг у деяких областях України. Так, 19 листопада в Одесі випав перший сніг, а вітер повалив десятки дерев: місто накрила негода. Місцеві жителі у соціальних мережах публікують фото з першим снігом. Як повідомляють у міській раді, сьогодні в Одесі спостерігаються шквали.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...