• Головна
  • Україна – Італія: де дивитися і ставки букмекерів на вирішальний матч відбору Євро-2024
17:00, 19 листопада 2023 р.

Україна – Італія: де дивитися і ставки букмекерів на вирішальний матч відбору Євро-2024

Україна – Італія: де дивитися і ставки букмекерів на вирішальний матч відбору Євро-2024

У понеділок, 20 листопада, збірна України зіграє вирішальний матч відбору Євро-2024. Суперником "Синьо-жовтим" буде команда Італії і цей мат буде заключним у 10-у турі. 

Редакція 056 розкаже де його дивитися і які ставки букмекерів на вирішальний матч відбору Євро-2024. 

Через повномасштабне вторгнення російських окупантів до України номінально домашній для "синьо-жовтих" поєдинок відбудеться у німецькому Леверкузені на стадіоні "БайАрена". Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом.

Для обох збірних це буде вирішальний матч у боротьбі за вихід на континентальну першість. Перед заключним туром італійці посідають друге місце групи С, маючи однакову кількість очок з Україною – по 13. Однак команда Лучано Спаллетті випереджає українців, які наразі посідають третю позицію, за додатковими показниками.

Таблиця групи С перед заключним туром

Україна – Італія: де дивитися і ставки букмекерів на вирішальний матч відбору Євро-2024, фото-1

Тож підопічним Сергія Реброва обов'язково потрібно перемагати чинних чемпіонів Європи, щоб отримати пряму путівку на Євро-2024. А ось "Скуадру Адзурру" влаштує навіть нічия у поєдинку з українською збірною.

Додамо, що Україна та Італія вже вдруге зустрінуться у поточному відборі на континентальну першість. Перший матч між командами відбувся 12 вересня в Мілані. Тоді наша збірна програла італійцям з рахунком 1:2.

Де дивитися матч Україна – Італія

Трансляція матчу Україна – Італія буде доступна в ефірі місцевих телеканалів Суспільного, крім OTT-сервісів. В Інтернеті поєдинок покаже лише медіасервіс MEGOGO.

Текстова онлайн-трансляція матчу Україна – Італія буде доступна на сайті ТСН.

Прогнози букмекерів на матч Україна – Італія

Фаворитом прийдешнього поєдинку букмекери вважають "Скуадру Адзурру". На перемогу Італії приймаються ставки з коефіцієнтом 2,05. Нічия – 3,70. Виграш України – 3,70

Нагадаємо, до фінальної частини чемпіонату Європи 2024 року вийдуть по дві найкращі збірні з кожної групи. Володарі ще трьох путівок на континентальну першість будуть визначені в плейоф, куди потраплять 12 команд залежно від їхніх виступів у Лізі націй-2022/23.

Жеребкування фінальної частини Євро-2024 відбудеться в грудні 2023 року, а сам турнір – від 14 червня до 14 липня 2024 року прийматиме Німеччина. Збірна Німеччини, як господарка турніру, без відбору потрапила на континентальну першість.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...