• Головна
  • Окупанти убили Героїв без зброї: під час повторного обстрілу Запоріжжя загинули рятувальники
15:00, 15 листопада 2023 р.

Окупанти убили Героїв без зброї: під час повторного обстрілу Запоріжжя загинули рятувальники

Окупанти убили Героїв без зброї: під час повторного обстрілу Запоріжжя загинули рятувальники

Сьогодні, 15 листопада окупаційна армія росії повторно обстріляла Запорізьку область. Внаслідок другого удару загинули співробітники ДСНС.

Про це повідомив очільник МВС Ігор Клименко, передає сайт 056.

За його словами, росіяни обстріляли цивільну інфраструктуру. Сталося загоряння. Співробітники ДСНС за лічені хвилини вже були на місці події. Тоді окупанти завдали повторного удару.

"Внаслідок ворожого обстрілу, на жаль, двоє співробітників ДСНС загинули. Нашим героям без зброї тепер назавжди 31 та 34… Ще троє рятувальників отримали травми.

Також постраждали четверо цивільних громадян. Щирі співчуття близьким загиблих, це - непоправна втрата. Памʼятаємо кожного і кожну, чиї життя забрала війна", - написав Клименко.

Як уточнили в ДСНС України, загинули Віталій Накаряков та Сергій Дорогокупля. Молоді - віддані своїй справі рятувальники.

"Їхні життя сьогодні цинічно обірвала росія. Віталію назавжди залишиться 31, Сергію – 34. Хлопці працювали на місці обстрілу у Запорізькій області, коли окупанти завдали повторного удару.

Це болюча втрата для всіх нас. Ми співчуваємо близьким загиблих. Пам’ятаємо наших мужніх героїв без зброї!", - йдеться в повідомленні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...