• Головна
  • Кращий будинок на лівому березі Дніпра: топ-5 причин купити квартиру в ЖК Янтарний
Новини компаній
11:00, 17 листопада 2023 р.

Кращий будинок на лівому березі Дніпра: топ-5 причин купити квартиру в ЖК Янтарний

Новини компаній

Жити на лівому березі Дніпра та насолоджуватись природою, чистим повітрям і тишею. Але й, разом з тим, отримувати всі переваги мегаполіса. Чи можливо це поєднати? Легко, якщо ви обираєте ЖК Янтарний!

Ось 5 головних причин, чому квартири в новому комплексі клубного формату з мальовничими видами – на 100 % правильний вибір.

Причина №1. Якість будівництва та швидкі темпи – гарантовані

ЖК Янтарний – це флагманський проєкт TRB Development, забудовника з дійсно надійною репутацією. А це значить, що безкомпромісна преміальна якість матеріалів та загалом будівництва, дотримання всіх термінів, стандартів та графіків – гарантовані. Кожна деталь вашого дому буде виконана вчасно та на совість!

Причина №2. Підземний паркінг разом з укриттям

У ЖК Янтарний буде достатньо паркомісць для всіх жителів з автівкою. Із сучасним підземним паркінгом жителям комплексу не доведеться кружляти по району і думати, куди його «приткнути». А в разі небезпеки паркінг слугуватиме надійним сховищем.

Закрита територія, двір без машин та відеоспостереження стануть додатковою гарантією безпеки для вас та вашої родини.

Кращий будинок на лівому березі Дніпра: топ-5 причин купити квартиру в ЖК Янтарний, фото-1

Причина №3. Енергоефективність будинку дозволяє заощаджувати на комунальних послугах

Виконана звукоізоляція, високої якості вікна та двері, продумані вентиляційні системи – енергоефективні рішення та застосовані матеріали в Янтарному дозволять жителям комплексу витрачати менше грошей на опалення взимку та кондиціонуванні влітку.

Причина №4. У вашому домі завжди буде чиста питна вода

Завдяки власній централізованій системі очищення питної води в Янтарному ви зможете подбати про здоров'я всієї родини, а ще – значно заощадити свій час та гроші! Як мінімум, це до 1000 грн на місяць, якби ви замовляли воду через окремі компанії. Та в середньому до $1000, якби вам самостійно довелось встановлювати систему фільтрації води у власній квартирі.

Кращий будинок на лівому березі Дніпра: топ-5 причин купити квартиру в ЖК Янтарний, фото-2

Причина №5. Ваш будинок стане прикрасою цілого району

І нарешті, ЖК Янтарний – це коли корисне гармонійно поєднане з приємним. Унікальна архітектура, сучасний фасад, колірна гама, вишуканість ліній, нічна підсвітка. Без перебільшення,ваш будинок стане не лише осередком комфорту та затишку, а й прикрасою всього району.

Будівництво ЖК Янтарного на лівому березі Дніпра вже знаходиться на завершальному етапі. А отже – саме час бронювати квартири! Тим більше, що на квартири в ЖК Янтарний зараз діють додаткові знижки та спокусливі умови розтермінування. Придбай квартиру в ЖК Янтарний у листопаді з вигодою до 132 000 грн.

Всі подробиці – у нашому відділі продажів за номерами телефону: (073) 050-35-55, (073) 050-78-55.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...