• Головна
  • Маленька іграшка – велика справа: благодійна ініціатива стартувала у мережі VARUS
Новини компаній
17:00, 13 листопада 2023 р.

Маленька іграшка – велика справа: благодійна ініціатива стартувала у мережі VARUS

Новини компаній

Купуйте іграшкові машинки, щоб наші військові отримали великі! VARUS запрошує долучитися до акції “Від малого до великого” та допомогти українським захисникам.

В усіх супермаркетах мережі VARUS можна придбати іграшкові авто ГеройCar і водночас допомогти зібрати кошти на позашляховики для ЗСУ.Маленькі автівки здатні стати іграшкою для дитини та чудовим сувеніром для дорослого, подарунком для товариша чи новим експонатом у добірці колекціонера. Ці маленькі позашляховики – копії автівок, якими команда благодійного проєкту ГеройCar уже понад рік забезпечує захисників України.

Зроби маленьке – великим. Тому що дорога до Великої перемоги складається із маленьких кроків. Українському війську потрібні тисячі позашляховиків – потужних, надійних, здатних виконувати важку бойову роботу попри спеку, мороз і бездоріжжя. Ці машини – справжні герої, які допомагають військовим щодня захищати нашу країну. Тому ми закликаємо усіх єднатися, донатити та працювати заради нашої спільної перемоги”, — підкреслив Артем Скрипка, керівник інфраструктурного напрямку ГеройCar.

Придбати власний пікап(чик) ГеройCar і водночас задонатити на авто для ЗСУ можна в будь-якому супермаркеті VARUS або на сайті varus.ua. Зменшена копія фронтового позашляховика коштує 199 грн, а весь прибуток від продажу піде на придбання пікапів на передову.

Саме на цих автівках вирушають на бойові завдання штурмовики і розвідники, мисливці за «шахедами» і пілоти бойових дронів. На них також перевозять спорядження, боєприпаси та евакуюють поранених.

“VARUS регулярно підтримує благодійні ініціативи та бере участь у проєктах, спрямованих на допомогу нашим захисникам. Автомобілі — одна з найбільш необхідних речей на фронті, потреба у них є постійною. Тож наша акція “Від малого до великого” — це чудова можливість разом із клієнтами мережі зробити вклад у забезпечення українських захисників. Купуючи маленьку машинку, кожен може зробити велику справу!” — розповідає директорка з маркетингу VARUS Анна Луганська.

Які саме підрозділи отримають позашляховики ГеройCar, можна побачити на єдиній національній платформі, де відбувається формування й верифікація заявок та проходить збір коштів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...