• Головна
  • "Шахтар" - "Дніпро-1": як пройшов матч УПЛ після сенсації з Барселоною
21:30, 12 листопада 2023 р.

"Шахтар" - "Дніпро-1": як пройшов матч УПЛ після сенсації з Барселоною

"Шахтар" - "Дніпро-1": як пройшов матч УПЛ після сенсації з Барселоною

У неділю, 12 листопада, відбувся заключний матч 14 туру Української Прем'єр-ліги, в якому зустрілися «Шахтар» та «Дніпро-1». Гра пройшла у Львові на стадіоні «Арена-Львів» та закінчилась реалізацією моментів від спортклубівців з рахунком "3:1". Гуцуляк і Лєднєв шикарними голами підняли спортклубівців на вершину УПЛ.

Про це повідомляє сайт 056.

Головний тренер дніпрян Юрій Максимов третій матч поспіль фактично повторює склад команди, але на гру з "Шахтарем" одна зміна все ж таки відбулась – на останню межу повернувся Волинець, котрий повністю відновився після травми, що отримав у матчі з "Динамо".

На п'ятій хвилині метушня у карному майданчику гостей завершилася тим, що м’яч відскочив до Сікана, котрий завдав невідпорного удару з близької відстані. М'яч влетів в ворота "Дніпрі-1". Це був єдиний гол "Шахтаря".

Далі на полі пішла рівна боротьба, в якій було багато гострих моментів. "Шахтар" намагався відігратися, але спортклубівці контролювали ситуацію на полі, не давши супернику скоротити рахунок.

На 41-й хвилині Мірошніченко заробив для гостей перший кутовий у матчі, він же його і виконав, а Сарапій перестрибнув усіх, головою спрямувавши м’яч повз голкіпера у нижній кут -1:1!

На початку другого тайму стрімка атака лівим флангом від спортклубівців закінчилась зміщенням до карного майданчику Гуцуляка і його блискавичним ударом у дальню дев’ятку – 2:1 на користь дніпрян. На цьому спортклубівці не зупиняються і ось вже гості заробляють перспективний штрафний, який бездоганно у нижній кут виконує Лєднєв – це вже 3:1 попереду СК "Дніпро-1".

"Шахтар", який мінімально переграв Барселону (1:0) завдяки голу Данила Сікана в четвертому турі групового раунду Ліги чемпіонів, опустився на четвертій сходинці УПЛ. А "Дніпро-1" - лідирує з 30 балами.

"Шахтар" - "Дніпро-1": як пройшов матч УПЛ після сенсації з Барселоною, фото-4
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #Дніпро Шахтар
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...