• Головна
  • Війська рф вночі запустили по Україні дві ракети та "Шахеди": що відомо про наслідки
12:00, 10 листопада 2023 р.

Війська рф вночі запустили по Україні дві ракети та "Шахеди": що відомо про наслідки

Війська рф вночі запустили по Україні дві ракети та "Шахеди": що відомо про наслідки

У ніч на 10 листопада російські війська вкотре атакували Україну дронами-камікадзе Shahed та двома керованими авіаційними ракетами. Майже всі цілі збили сили ППО.

Редакція 056 розкаже детальніше про наслідки нічної атаки. 

В Повітряних Силах ЗС України повідомили, що загалом було випущено шість ударних БПЛА Shahed-136/131 з району Приморсько-Ахтарськ (краснодарський край, росія), одну керовану авіаційну ракету Х-31 та одну КАР Х-59 з повітряного простору окупованої Херсонської області.

Силами та засобами ППО було знищено п’ять ударних дронів та одну керовану авіаційну ракету Х-59 в межах Дніпропетровської, Харківської, Миколаївської, Полтавської та Київської областей.

Зокрема, як повідомили у Київській ОВА, російські окупанти атакували область безпілотниками. Повітряна тривога тривала майже півтори години.

У регіоні працювали сили ППО, всі ворожі цілі були збиті. Влучань в об'єкти критичної або житлової інфраструктури не зафіксовано. Постраждалих немає.

А у Черкаській області уламки "Шахеда" впали на приватний сектор у Золотоніському районі. Пошкоджені кілька будівель. Постраждалих немає.

Зазначимо, що в останні місяці окупанти суттєво скоротили кількість комбінованих ударів по території України за допомогою ракет та ударних дронів. Експерти та військові сходяться на думці, що війська рф чекають на похолодання, щоб збільшити навантаження на українську енергосистему.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...