• Головна
  • Ліпосакція: міфи та реальність
Новини компаній
13:00, 10 листопада 2023 р.

Ліпосакція: міфи та реальність

Новини компаній

Ліпосакція – це операція з корекції контурів тіла з метою покращення естетики фігури. Вона спрямована на видалення надлишкового жиру з певних зон тіла. У процесі хірург використовує спеціальні інструменти для видалення жирових відкладень з різних частин тіла.

Ліпосакція: міфи та реальність, фото-1

Особливості процедури ліпосакції

Процедура може відрізнятися залежно від зони тіла, де вона виконується. Існують деякі особливості ліпосакції на різних зонах:

  • Ліпосакція живота, ціна якої варіюється залежно від кількості жирових відкладень, які слід видалити. Шкіра на животі рухливіша й еластичніша, ніж в інших зонах. Тому хірург повинен враховувати цей фактор під час видалення жиру, щоб уникнути появи зайвих складок та обвисання шкіри.
  • Стегна та сідниці. Хірург повинен враховувати форму й пропорції стегон і сідниць, щоб досягти природного й гармонійного результату.
  • Ліпосакція рук. Процедура на цій зоні потребує більш обережного підходу через необхідність зберегти природну форму рук й уникнути зайвої втрати об'єму.
  • Ліпосакція підборіддя. Процедура спрямована на поліпшення контурів обличчя. Фахівцеві важливо зберегти його природний вигляд.

Кожна зона має свої особливості. До того ж важливо, щоб хірург враховував індивідуальні особливості пацієнта. Такий підхід дозволить досягти найкращих результатів і мінімізувати ризики.

Які переваги має ліпосакція

Ліпосакція живота – найбільш популярна процедура. Однак незалежно від зони, де здійснюється ліпосакція, процедура має низку значних переваг:

  • Ліпосакція боків, живота й інших зон може допомогти надати тілу більш гармонійного й пропорційного вигляду, прибравши жирові відкладення у певних зонах.
  • Результати ліпосакції стегон та інших зон можуть бути довгостроковими, особливо якщо людина підтримує здоровий спосіб життя з правильним харчуванням і фізичною активністю.
  • Сучасні методи стають все більш точними й менш інвазивними, що виключає ризик ускладнень і скорочує період відновлення.

Перш ніж піти на цю процедуру, важливо обговорити всі аспекти й очікування від ліпосакції з кваліфікованим пластичним хірургом клініки Цертус, щоб ухвалити зважене рішення.

Розвінчуємо міфи про ліпосакцію

Ліпосакція, ціна якої залежить від зони й кількості жирових відкладень для видалення, часто оточена міфами й хибними уявленнями. Найпоширенішими є такі:

  • Допомагає схуднути. Ця процедура не є методом схуднення. Вона призначена для видалення надлишкових, небажаних жирових відкладень, а не зниження загальної ваги.
  • Жир після ліпосакції не повернеться. Видалені жирові клітини не відновлюються. Але якщо людина набирає вагу після процедури, жирові клітини, що залишилися в інших частинах тіла, можуть збільшитися, що зробить раніше оброблені зони більшими.
Ліпосакція: міфи та реальність, фото-2

Де краще зробити ліпосакцію у Києві

Оскільки процедура має свої особливості, важливим є індивідуальний підхід і професіоналізм лікаря. Саме тому варто довіритися фахівцям клініки Цертус. Крім перерахованих вище зон, у клініці доступна ліпосакція попереку і ліпосакція лобка.

Скільки коштує ліпосакція? Ціна залежить від того, в якій зоні проводиться процедура й скільки жирових відкладень необхідно прибрати. Більш детально про процедуру та ціни можна дізнатися на сайті клініки Цертус.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...