• Головна
  • В Україні очікується аномальне тепло: прогноз погоди з 6 по 12 листопада у Дніпрі
05:00, 6 листопада 2023 р.

В Україні очікується аномальне тепло: прогноз погоди з 6 по 12 листопада у Дніпрі

В Україні очікується аномальне тепло: прогноз погоди з 6 по 12 листопада у Дніпрі

Цього тижня, з 6 по 12 листопада, в Україні буде аномальне тепло. Синоптики прогнозують, що у країні переважатиме тепла нестійка погода. 

Про це повідомляє редакція 056 з посиланням на Укргідрометцентр.

Синоптики в Укргідрометцентрі повідомили, що через продовження активного перенесення вологих повітряних мас із південного заходу, в країні переважатиме нестійкий характер погоди з частими дощами та аномально високими температурами. Температура знижуватиметься поступово: різких переходів від тепла до холоду не очікуємо.

Прогноз погоди на тиждень в Україні

У понеділок, 6 листопада, очікується нестійка погода. Пройдуть невеликі, подекуди помірні дощі. У Криму та на південному сході країни місцями можливі грози. Вітер південний з переходом вдень на західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +8-13°С, вдень +12-17°С. У південній половині вночі +10-15°С, удень +14-19°С.

У віторок, 7 листопада, вдень у Карпатському регіоні невеликі короткочасні дощі, на решті країни без опадів. У південних областях вночі та вранці місцями тумани. Вітер західної чверті, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +5-10°С, вдень +12-17 °С, на півдні Одеської області до +20°С.

У середу, 8 листопада, вночі у західних та місцями північних областях, вдень на більшій частині країни пройдуть дощі, у центральних регіонах місцями значні. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с, у південній частині південного напрямку, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +4-9°С, вдень у північних та західних областях +7-12°С, на решті території України +13-18°С.

У четвер, 9 листопада, у північних, південних та східних областях утримається дощова погода. На решті країни переважно без опадів. Вітер північно-західний, 5-10 м/с, у Приазов'ї окремі пориви, 15-17 м/с. Температура повітря вночі +4-9°С, у західних областях 0-5°С, вдень +7-12°С.

У п'ятницю, 10 листопада, під впливом відрогу антициклону очікується мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці у центральних та південних областях місцями тумани. Вітер змінних напрямків, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-5°С, вдень +8-13°С.

У суботу, 11 листопада, в Україні переважно без опадів. Лише вдень на крайньому заході очікуються дощі. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, удень у західних та південних регіонах окремі пориви, 15-20 м/с. Температура повітря вночі +3-8°С, вдень +8-13°С.

У неділю, 12 листопада, вночі у західних областях, вранці та вдень у більшості областей крім сходу пройдуть дощі, місцями значні, у Карпатах із мокрим снігом. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +3-8°С, вдень +8-13°С, у західній частині +4-9°С.

Прогноз погоди на тиждень у Дніпрі 

6 листопада у Дніпрі хмурий ранок зміниться ясним днем та безхмарним вечором. Нічний дощ вранці послабшає, а до середини дня повинен зовсім скінчитися.

В Україні очікується аномальне тепло: прогноз погоди з 6 по 12 листопада у Дніпрі , фото-1

7 листопада вранці небо у Дніпрі буде ясним, таким воно й залишатиметься протягом усього дня. Без опадів.

В Україні очікується аномальне тепло: прогноз погоди з 6 по 12 листопада у Дніпрі , фото-2

8 листопада у Дніпрі протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. У другій половині дня очікується сильний дощ, який йтиме до самого вечора.

В Україні очікується аномальне тепло: прогноз погоди з 6 по 12 листопада у Дніпрі , фото-3

9 листопада ввечері у Дніпрі на небі можливі прояснення, але протягом дня погода буде похмурою. Вранці йтиме дощ, який до середини дня повинен послабшати і через деякий час закінчитися.

В Україні очікується аномальне тепло: прогноз погоди з 6 по 12 листопада у Дніпрі , фото-4

10 листопада в цей день хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до самого вечора у Дніпрі буде зберігатися похмура погода. Без опадів.

В Україні очікується аномальне тепло: прогноз погоди з 6 по 12 листопада у Дніпрі , фото-5

11 листопада ясною погодою нас цей день не порадує - хмари у Дніпрі закриють небо вже з самого ранку та протримаються до пізнього вечора. Без опадів.

В Україні очікується аномальне тепло: прогноз погоди з 6 по 12 листопада у Дніпрі , фото-6

12 листопада весь день у Дніпрі буде хмарним. Нічний дрібний дощ закінчиться ще до настання ранку, але вдень він розпочнеться та продовжиться до приходу вечора.

В Україні очікується аномальне тепло: прогноз погоди з 6 по 12 листопада у Дніпрі , фото-7
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...