• Головна
  • Заборона на бруківку та клумби в Україні: петиція набрала потрібну кількість голосів
13:30, 3 листопада 2023 р.

Заборона на бруківку та клумби в Україні: петиція набрала потрібну кількість голосів

Заборона на бруківку та клумби в Україні: петиція набрала потрібну кількість голосів

7 вересня на сайті Офісу президента України з'явилася петиція "Зупинити безвідповідальне витрачання коштів під час війни на стадіони, озеленення парків, перекладання бруківки, дороги та інші некритичні під час війни витрати". Це питання давно турбує багатьох українців, тому вони віддали необхідну кількість голосів.

Про це повідомляє сайт 056.

У петиції йдеться, що в Україні другий рік триває війна, але більшість чиновників зараз про це вже забула та вони повернулися до довоєнних корупційних схем. Тому треба законодавчо визначити дійсно критичні потреби під час війни, лише на які можуть виділятися бюджетні кошти.

"Знову проводяться закупівлі непотрібних нікому під час війни товарів та робіт. Причому за завищеними в кілька разів цінами у компаній, з якими існує попередня домовленість.

Тобто чиновники набиваються власні кишені за рахунок бюджетних коштів. Так сьогодні місцева влада витрачає мільйони та мільярди на непотрібні сковорідки, овочерізки за завищеними цінами, автобуси для Енергоатому за сотні тисяч доларів, ремонтуються стадіони на мільйони бюджетних коштів, перекладається бруківка в Києві, будуються ров’язки в Києві за десятки мільйонів, на які можуть прилетіти ракети будь-якої митті, виділяються мільйони на озеленення парків. Це все потрібно робити, але лише після нашої перемоги. Інакше це все може призвести до того, що цими благами будуть користуватися загарбники які ведуть проти нас війну", — зазначив автор петиції.

Автор петиції зазначив, що додатки із зарплат наших військових повинні витрачатись на потреби нашої армії та обороноздатність України, а не на непотрібні під час війни закупівлі.

У суспільстві сьогодні назріла величезна незадоволеність таким станом речей. Адже людей бентежить, що всі ці мільйони можна спрямувати на забезпечення солдат, закупівлю зброї, виробництво власної зброї, виробництво дронів в Україні, яких так не вистачає та яких буде потрібно тільки більше з кожним днем.

Оскільки петиція набрала понад 25 тисяч голосів, Президент України має розглянути її та надати публічну відповідь.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...