• Головна
  • Зарплата до 125 тис. грн: "Азову" потрібні різні кадри
11:30, 3 листопада 2023 р.

Зарплата до 125 тис. грн: "Азову" потрібні різні кадри

Зарплата до 125 тис. грн: "Азову" потрібні різні кадри

12-та бригада спеціального призначення Національної гвардії "Азов" шукає робочу силу. У співпраці з Work.ua там оголосили про початок рекрутингової кампанії під гаслом "Війську потрібні різні професії".

Про це повідомляє кореспондентка Суспільного.

На сайті Work.ua будуть розміщені актуальні вакансії, наприклад, "Автоелектрик", "Кухар" чи "Начальник складу". Шукачеві роботи треба натиснути кнопку "Відгукнутися" під описом вакансії, яка зацікавила, на сайті. Якщо кваліфікація відповідає очікуванням роботодавця, рекрутер "Азову" зв’язується з кандидатом для співбесіди.

"Здебільшого люди думають про "Азов" — і про армію загалом — виключно як про героїв, які штурмують ворожі позиції. Проте велика частина військового підрозділу — це не штурмовики, а забезпечення: кваліфіковані екскаваторники, водії, дизелісти, діловоди, медики та інші", — сказав заступник командира по роботі з особовим складом 12-ї бригади спеціального призначення "Азов" Святослав Паламар ("Калина").

Зарплата до 125 тис. грн: "Азову" потрібні різні кадри, фото-1

За його словами, запорукою виживання особового складу на полі бою є професіоналізм та мотивація.

"Але в Азові є потреба в кадрах. Ми почали створювати дещо інший підхід до залучення новобранців до нашого підрозділу. Цей підхід це системне рішення. Він буде корисним", — сказав Паламар.

Він зазначив, що є посади і для тих, хто повернеться з полону, в тому числі й для тих, хто буде обмежено придатним.

Сьогодні бригада в пошуку сотень спеціалістів різних напрямів: від стрільців до кухарів, від парамедиків до водіїв, від операторів БПЛА до екскаваторників. Усього на сайті зараз опубліковані вакансії для представників 28 різних професій із діапазоном зарплат від 25 тис. грн до 125 тис. грн.

Щоб залучити кваліфікованих фахівців там, де потрібні їхні вміння та знання, "Азов" ініціював рекрутингову кампанію, що передбачає підхід, за яким кожна позиція розглядається як вакансія.

Під час співбесіди в місцевому рекрутинговому центрі кандидата спитають про досвід, навички, особисті та професійні цілі. Рекрутер також розповість про грошове забезпечення та інші переваги, пов’язані із зарахуванням до армії.

У разі успішного проходження всіх етапів добору, рекрутер "Азову" допоможе підготуватися до наступного кроку — зарахування на військову службу, де, крім проходження військово-лікарської комісії та тестування, спільно з офіцером групи комплектування можна буде остаточно визначитися з військовою спеціальністю відповідно до навичок і досвіду кандидата.

Усі новобранці "Азову" проходять кількатижневу бойову підготовку і працюють під керівництвом високопрофесійних командирів.

Співзасновник та СЕО Work.ua Артур Міхно, зазначив, що зараз платформі розміщено майже 90 тисяч вакансій, з них приблизно 300 — у військові підрозділи.

"Це важливо. Але всі спроби, що ми готові розміщувати вакансії військкоматів, щось не допрацьовують. Людина, яка готова служити, повинна мати можливість працювати за своєю спеціальністю. Піднімається мотивація. І це рішення, яке дозволяє війську бути в рази ефективнішим. Зараз на Work.ua можна буде знайти вакансії в "Азов". Більшість з них це не військові, це механіки і при цьому високий рівень зарплат, — пояснив він.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...