• Головна
  • ТОП-5 зимових шин на сезон 2023/24 та які у них особливості
Новини компаній
17:00, 31 жовтня 2023 р.

ТОП-5 зимових шин на сезон 2023/24 та які у них особливості

Новини компаній
ТОП-5 зимових шин на сезон 2023/24 та які у них особливості

Перевзути авто у нові шини напередодні зими варто з багатьох причин. Найголовніша – краща стійкість під час ожеледі та керованість авто навіть на складних погодних умов на трасі чи під час пересування міськими дорогами. Кількість пропозицій від виробників автомобільних шин величезна. Проте можна спробувати обрати для свого авто відповідно зимову шину на сезон 2023-2024 років з переліку пропозицій, про які ми зараз розкажемо. Все це є моделі, що розроблені провідними виробниками шин для автомобілів, які застосовуються для зимового сезону. Такі шини мають специфічні особливості, про які треба окремо розповісти детальніше. 

Почати огляд ТОП-5 шини для зими з кращих моделей всесвітньо відомої компанії з виробництва шин для всіх типів авто – Michelin. Вироби “Мішлен” можна вважати еталоном якості серед виробників у цьому напрямку. Огляд почнемо з моделі, яка є доступною за вартістю і має відповідні якісні характеристики.

  • MICHELIN Pilot Alpin 5 – для швидкості і зимового драйву

Зимовашина MICHELIN Pilot Alpin 5 пропонує власнику такої “взуття” для коліс високу швидкість пересування навіть на засніженій дорозі. Ця фракційна зимова шина навіть за наявності на поверхні дороги, снігу, проявах ожеледиці, впорається зі своїм основним завданням – точно реагувати на напрямок керування авто. 3PMSF-шина може працювати з максимальною ефективністю як за нульових показників чи від’ємних температур, так і в період відлиги чи навіть значної плюсової температури на поверхні дороги. універсальна і збалансована конструкція, що забезпечить якість роботи – це саме про MICHELIN Pilot Alpin 5.

Зимова шина MICHELIN Pilot Alpin 5

Зимова шина MICHELIN Pilot Alpin 5

  • Шина Nokian Tyres Snowproof 2 – висока якість і швидкість навіть за складних умов

Зимова шина Nokian Tyres Snowproof 2 розроблена як якісний замінник попередніх моделей цього виробника в розряді шин зі спрямованим візерунком. Такі шини з направленою сіткою у вигляді ялинки сполучають в собі:

  • достатній рівень якості виробу;
  • здатність надавати значний імпульс авто під час руху в складних умовах;
  • достатній рівень керованості, стійкості до навантаження.

“Ялинковий” візерунок шини є класичним і еталонним рішенням для зимової шини на міських дорогах, проте може ефективно використовуватись і в міжміських трасах, шосе.

Зимова шина Nokian Tyres Snowproof 2

Зимова шина Nokian Tyres Snowproof 2

  • Особлива стійкість на зимовій дорозі OTANI WM1000

Зимовашина OTANI WM1000 – це класичне рішення для зимових видів покриття коліс. Шини дають показник зчеплення не нижче класу С, та мають такі характеристики:

  • виконані з ялинковим візерунком;
  • застосована стійка до фізичного зносу гума;
  • гарантоване якісне зчеплення на мокрій дорозі чи вкритій снігом, талою сумішшю після обробки протиожеледними матеріалами.
Зимова шина OTANI WM1000

Зимова шина OTANI WM1000

  • Зимова шина STARMAXX Arcterrain W860: оптимальна ціна із належною якістю

Характерна особливість цих шин – висока якість і оптимальність вартості. Зимовашина STARMAXX Arcterrain W860 пропонує цікавий підхід до виконання складного завдання – утримання авто на слизькій, засніженій дорозі навіть за наявності значного навантаження. Індекс швидкості зимових шин цього бренду складає T із показником 190 км/г. Важливо, що заміна цими шинами є раціональним рішенням для більшості власників авто, адже ціна тут доступна, але якість відповідна до стандартів.

Зимова шина STARMAXX Arcterrain W860

Зимова шина STARMAXX Arcterrain W860

  • Шини для економної витрати палива NEXEN WinGuard ice Plus WH43

Зимовашина NEXEN WinGuard ice Plus WH43 поєднує в собі як стійкість до атмосферних негараздів, так і високу якість роботи, щодо економності використання. Шини цього виробника завжди відрізняються необхідною стійкістю в сполученні із належним показником зчеплення. Економічність застосування, щодо використання палива – індекс D, тобто є середнім за шкалою цього параметра.

Зимова шина NEXEN WinGuard ice Plus WH43

Зимова шина NEXEN WinGuard ice Plus WH43

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#зимови шини #зимова резина #купити шини #купити резину #яки шини купити на зиму #rezina.cc
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...