• Головна
  • "Фокус" по-дніпровськи, чи урок для педофіла: романтичне знайомство закінчилось нападом
20:30, 30 жовтня 2023 р.

"Фокус" по-дніпровськи, чи урок для педофіла: романтичне знайомство закінчилось нападом

"Фокус" по-дніпровськи, чи урок для педофіла: романтичне знайомство закінчилось нападом

У Дніпрі банда винайняла квартиру та організувала побачення 31-річного містянина нібито з «неповнолітньою». Познайомившись в мережі інтернет, чоловік приїхав у гості до нової знайомої. Під час їх зустрічі до квартири увірвались двоє зловмисників в масках та бронежилетах.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на ГУ Національної поліції в Дніпропетровській області.

Нападники повалили чоловіка на підлогу та побили його. Погрожуючи пістолетом, вимагали від чоловіка зізнатись у стосунках з нібито неповнолітньою. Потім забрали у нього телефон і гроші та втекли.

Поліцейські відділення поліції № 2 спільно з оперативниками Дніпровського районного управління поліції за участі працівників кримінального аналізу ДРУП викрили всіх учасників розбійного нападу. Ними виявились 21-річна жінка і двоє чоловіків віком 18 та 25 років. Правоохоронці вилучили у підозрюваних речові докази, які підтверджують причетність до злочину.

29 жовтня слідчі повідомили затриманим про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. 30 жовтня суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Їм загрожує до 15 років позбавлення волі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...