• Головна
  • На Дніпропетровщині дідусь вирощував канабіс між соняшниками: виявлено понад 5,6 тис. кущів
19:30, 27 жовтня 2023 р.

На Дніпропетровщині дідусь вирощував канабіс між соняшниками: виявлено понад 5,6 тис. кущів

На Дніпропетровщині дідусь вирощував канабіс між соняшниками: виявлено понад 5,6 тис. кущів

На Дніпропетровщині викрили 70-річного наркоагронома, який вирощував канабіс між соняшниками. У нього вилучили 40 кг канабісу та вирвали понад 5,6 тис. рослин конопель.

Про це провідомляє сайт 056 з посиланням на Національну поліцію Дніпропетровської області.

У Кам’янському районі поліцейські викрили місцевого жителя на вирощуванні та збуті марихуани. Під час обшуку у гаражі підозрюваного поліцейські вилучили 9 мішків з подрібненими нарковмісними рослинами.

У ході оперативних заходів у поле зору поліцейських потрапив 70-річний житель м. Вільногірська, який міг бути причетний до вирощування та збуту нарковмісних речовин.

Поліцейські відділення поліції № 4 Кам’янського РУП провели санкціонований судом обшук у фігуранта. В результаті слідчих заходів у гаражі, яким користувався підозрюваний, правоохоронці вилучили мішки з подрібненими коноплями загальною вагою близько 40 кілограмів. Також правоохоронці встановили, що підозрюваний причетний до вирощування марихуани.

Для посівів він обирав поля соняшника на віддалених полях Кам’янського району. Аби не привертати уваги, сіяв коноплі невеликими ділянками по всьому периметру.

Для посівів 70-річний громадянин обирав поля соняшника на віддалених полях району. Їх дату та схему розташування помічав у спеціальному зошиті.

Дату та схему розташування кожного посіву чоловік помічав у спеціальному зошиті. Загалом під час слідчих дій поліцейські вилучили понад 5,6 тис. рослин конопель.

За погодженням з Жовтоводською окружною прокуратурою чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 2 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід - тримання під вартою. Наразі слідчі дії тривають.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...