• Головна
  • Ракетний обстріл терміналу Нової пошти: в компанії повідомили про стан поранених працівників
16:00, 24 жовтня 2023 р.

Ракетний обстріл терміналу Нової пошти: в компанії повідомили про стан поранених працівників

Ракетний обстріл терміналу Нової пошти: в компанії повідомили про стан поранених працівників

Вісім співробітників компанії перебувають у важкому стані, 6 із них у реанімації. Ми постійно з ними на зв'язку. Компанія спілкується з ними, їхніми рідними та лікарями, аби швидко надавати необхідну допомогу.

Редакція розкаже про стан працівників, поранених під час ракетного обстрілу термінала. 

Олег в реанімації у свідомості. Ми передали йому милиці, щоб він міг пересуватися лікарнею, коли переведеться у палату. Лікарі готують план лікування.

Євгену З. проведено операцію з видалення уламка зі шлунка. Має численні пошкодження кінцівок та спини уламками. В стабільному стані.

Богдан отримав поранення в стегно, плече та легені. Лікарі стабілізувати його стан та перевели з реанімації у відділення. Зараз він на знеболювальних препаратах.

Максим В. переніс складну операцію з вилучення уламків зі шлунку, печінки та кишківника, нога роздроблена нижче коліна й потребує подальшого лікування.

Унаслідок великої крововтрати через складний перелом плеча та стегна лікарі зробили Максиму Є. складну операцію та тримали його на штучній вентиляції легень. Учора ввечері він прийшов до тями. Сьогодні Максиму зробили ще одну операцію і ввели у медикаментозний сон. Його стан важкий, але стабільний.

Євген Х. знаходиться у нейрохірургічній реанімації з черепно-мозковою травмою та пораненням легень. Він був на штучній вентиляції легень. До сьогоднішнього ранку перебував у комі. Зараз Євген прийшов до тями. Лікарі визначаються з подальшим планом лікування.

Євген Ц. отримав складний перелом ноги, поранення грудної клітини з ушкодженням легень та струс мозку. Стан стабільний.

Микита переніс операцію та готується до наступної. Стан важкий, алестабільний.

Ще вісім співробітників отримали поранення середньої тяжкості. Двох із них, а саме батька та сина, які були на зміні, на цю мить ми перевезли на лікування у приватну клініку. Ще декілька співробітників зміни отримали незначні ушкодження, їхні рани обробили, вони не потребують госпіталізації та лікуються вдома.

Нова пошта надає всю необхідну допомогу кожному постраждалому, а також тим, хто був на зміні: доставляємо ліки, з людьми працюють психологи. Учора компанія виплатила матеріальну допомогу сім’ям шести загиблих співробітників у розмірі 70 тис. грн кожній. Родині Дмитра, у якого на початку жовтня народився син, компанія до повноліття виплачуватиме 10 000 гривень щомісяця та надасть грант на навчання у розмірі 12 500 доларів. Ми це робимо завжди для родин, у яких є діти.

Також компанія взяла на себе усі витрати та організацію поховання. Сьогодні ми прощаємося із 4 загиблими новопоштовцями, завтра — ще з двома.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...