• Головна
  • У Секторі Гази загинули двоє дітей з України: подробиці
15:30, 24 жовтня 2023 р.

У Секторі Гази загинули двоє дітей з України: подробиці

У Секторі Гази загинули двоє дітей з України: подробиці

У місті Газа 24 жовтня внаслідок ракетного обстрілу загинуло двоє українських дітей.

Про це повідомив керівник відділення посольства України при Палестинській Національній Адміністрації Тьокін у коментарі Суспільному, передає редакція 056.

Інформацію підтвердив і представник української громади, який зараз перебуває у Секторі Гази. За його словами, загиблі — брат і сестра 9 та 6 років. Їхня мати — українка, родом із Харкова. Вона вижила.

"МЗС України підтверджує загибель в Секторі Гази двох українських дітей 2014 та 2017 років народження", – зазначив речник відомства Олег Ніколенко.

Він додав, що представництво України в місті Рамалла з’ясовує всі обставини трагедії та підтримує зв‘язок із родичами.

Наразі загальна кількість підтверджених жертв серед українців в Ізраїлі становить уже 19 загиблих та 1 зниклий безвісти. У Секторі Гази – 3 загиблих.

За інформацією підконтрольного ХАМАСу місцевого міністерства охорони здоров'я, за останню добу в Секторі Гази загинули понад 700 людей.

Зазначається, що наразі домовленості про відкриття КПП "Рафах", через який планували евакуювати з Сектора Гази іноземних громадян, не досягли. Станом на 23 жовтня запит на евакуацію подали 349 українських громадян, повідомив Суспільному український дипломат у Єгипті Владислав Рудник.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...