• Головна
  • У Дніпрі посадовця Держспоживслужби викрили на хабарництві
13:30, 23 жовтня 2023 р.

У Дніпрі посадовця Держспоживслужби викрили на хабарництві

У Дніпрі посадовця Держспоживслужби викрили на хабарництві

У Дніпрі викрили на хабарі начальника одного з відділів Держспоживслужби. Він погрожував створити штучні перешкоди підприємцю, переселенцю з Луганщини, який започаткував свій бізнес в аграрній сфері у Дніпрі після початку повномасштабної агресії рф.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на пресслужбу СБУ Дніпропетровської області.

Підприємець намагався налагодити оптовий продаж агрохімікатів та добрив. Для цього йому потрібно було оформити пакет дозвільної документації, у тому числі, санітарний паспорт, для відповідного зберігання товару.

За хабар керівник профільного підрозділу Держспоживслужби обіцяв не затягувати процедуру. Крім цього, він «гарантував» підприємцю «прискорений» процес оформлення відповідної документації.

Співробітники СБУ затримали посадовця на робочому місці під час отримання хабара.

Наразі в рамках кримінального провадження йому повідомлено про підозру за ч.3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, а судом обрано запобіжний захід у вигляді арешту з правом внесення застави.

Викриття протиправної схеми здійснювалось співробітниками Управління СБУ у Дніпропетровській області спільно з Національною поліцією під процесуальним керівництвом прокуратури.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...