• Головна
  • Ракетний удар по Обухівці на Дніпропетровщині: коли відбудеться прощання з загиблою Катериною
09:10, 20 жовтня 2023 р.

Ракетний удар по Обухівці на Дніпропетровщині: коли відбудеться прощання з загиблою Катериною

Ракетний удар по Обухівці на Дніпропетровщині: коли відбудеться прощання з загиблою Катериною

18 жовтня, в селищі Обухівка на Дніпропетровщині від ракетного удару загинула 31-річна мати двох доньок Катерина Невкипіла. Прощання з нею відбудеться сьогодні, 20 жовтня об 11:00 на Сугаківському кладовищі.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на OBOZ.UA.

російський снаряд розірвався поряд із будинком, де жила родина Катерини. У цей час 13-річна донька тим часом була у школі, а вона була вдома з 1,5-річною дочкою Аделіною. Жінка пішла до дитячої кімнати, збиралася посушити волосся, а дівчинка була в іншій частині будинку. В цей час і стався вибух. Катя загинула одразу. Дитяча кімната зруйнована, вилетіли вікна, двері, меблі поламані. Дивом дочка не постраждала.

Знайомі Каті розповідають, що вона була дуже гарною мамою, дбала про своїх дочок. Керівниця класу, в якому навчалася Катя, Зоя Іванівна Манусевич згадує, що дівчинка була дуже активною.

"Це була така "запальничка". У школі вона брала участь у будь-яких заходах. Спортивна, доброзичлива, весела, я ніколи її без посмішки не бачила. Таке враження, що вона ніколи не сумувала. Й була дуже гарною", – розповіла вчителька.

Після закінчення школи Катя вийшла заміж за свого однокласника Сашка. Він є батьком її старшої дочки. Потім подружжя розлучилося. Згодом час у Каті з'явився новий чоловік Віталій. Під час вибуху він був на роботі.

Також у неї залишилися мати, вітчим і старший брат Артем, який зараз воює на фронті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...