• Головна
  • Це чоловіче імʼя буде найпопулярнішим у 2024 році
17:31, 17 жовтня 2023 р.

Це чоловіче імʼя буде найпопулярнішим у 2024 році

Це чоловіче імʼя буде найпопулярнішим у 2024 році

Нещодавно експерти провели дослідження щодо імен, які батьки будуть обирати для своїх дітей у 2024 році. Вони виясни, що деякі забуті імена можуть стати популярними.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на Mirror.

На думку експертів, ідеальне ім'я для дитини у 2024 році - це ім'я, яке випереджає модні тенденції, має особисте значення і визначає особистість.

Згідно з висновками, у 2024 році найпопулярнішим ім'ям для хлопчиків стане Артур. Дані, наведені ONS за 2021 рік, свідчать, що ім'я Артур було використане понад 3000 разів.

Походження імені Артур імовірно кельтське, що означає – великий ведмідь. У перекладі з давньогрецької – це страж ведмедиці, а ще одне припущення свідчить, що назва походить від прізвища Artorius – орач. Є і ще версії про походження імені, в перекладі з вірменського Артур – меч сміливця, а по латині – міць, сила. У Норвегії існує думка, що це ім’я давалося в честь бога Тора.

Також популярним іменем стане – Арчі. Воно має німецьке походження і означає «по-справжньому хоробрий». Список популярних імен 2024 року доповнили наступні: Артемій, Клео, Лотос, Іден, Ферн, Харлоу, Хейзел, Джейд, Джун, Роуз, Вілло і Кармен.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...