• Головна
  • Вибір бронежилету. Який рівень захисту потрібний?
Новини компаній
11:00, 12 жовтня 2023 р.

Вибір бронежилету. Який рівень захисту потрібний?

Новини компаній
Вибір бронежилету. Який рівень захисту потрібний?, фото-1

Захист органів тіла від ураження уламками та стрілецькою зброєю вкрай важлива задача для сьогодення. Виконання бойових задач просто неможливо без використання якісного броньованого одягу, бронежилету який може забезпечити захист органів тіла та голови. Найкраще з подібною задачею справляється балістичний захист, створений за сучасними стандартами і з міцних та щільних матеріалів.

На сайті ТМ Українська броня Ви можете придбати бронежилет, тактичний шолом, плитоноски та інші елементи військової амуніції за адекватною вартістю. В каталозі виробника представлені вироби, які відрізняються високою надійністю, безпечністю, гарантують комфорт під час носіння, а також пройшли всі випробування та довели свою ефективність. Замовити потрібно кількість виробів Ви можете з доставкою в різні міста України. Правильно підібрати розмір та конфігурацію військового захисту Вам допоможуть співробітники. Але розумітися на особливостях бронежилетів варто самому, щоб придбати виріб, який буде відповідати не тільки побажанням, а й дозволить виконати поставлені задачі повною мірою.

Які основні моменти варто враховувати для вибору якісного бронежилету?

Оскільки уражені уламками становить майже 80% усіх поранень, які відбуваються у військовий час, правильний вибір бронежилету як основного елементу захисту від подібних уражень, буде вкрай важливий. На сьогоднішній день за стандартами якості виділяють 6 класів бронежилеті, які відрізняються:

  • Вагою;
  • Матеріалом виготовлення;
  • Конфігурацією;
  • Функціоналом власне;
  • Типом та формою.

Оскільки універсальної моделі на всі випадки просто не існує, рівень захисту у кожної моделі буде суттєво відрізнятися, оскільки змінюватимуться щільність, здатність стримувати уламки конкретної форми та розміру, гарантувати бар'єр від ураження стрілецькою зброєю, тощо. При цьому, варто розуміти, що не завжди потрібні моделі, які можуть викрити людину від великих вибухових хвиль та уламків. Дуже часто навпаки такі моделі повинні мати мінімальну вагу та гарантувати мобільність для швидкого пересування на визначення території. Ідеальний бронежилет - це той, який може гарантувати власникові достатній комфорт та безпеку для виконання конкретних задач.

Які моделі бронежилетів можна придбати зараз з доставкою? Де варто купувати?

ТМ Українська броня пропонує власним клієнтам 2 типи бронежилетів:

1.Модульні - мають комплексний захист, включаючи сильний боковий  захист та елементи, які створені для убезпечення пошкодження судин в області шиї. Такі бронежилети комфортно використовувати для виконання найрізноманітніших задач, вони оснащені ефективною вентиляцією, мають невелику вагу, що дозволяє їх використовувати щоденно.

2.Приховані - бронежилетприхованого носіння гарантує надійний захист грудної клітини та боків. Має максимальну класичну конфігурацію, відрізняється легкістю та гнучкістю. Можна використовувати як для носіння під одягом, так і відкрито на одяг.

Також в асортименті виробника представлені жіночі анатомічні бронежилети, які мають високий клас захисту та виконані у військовому кольорі мультикам. Такі вироби гарантують безпеку власниці, дозволяють ефективно та швидко пересуватися на місцевості за рахунок зниженої ваги. Бронежилети виконані із щільної та міцної тканини Cordura, мають безліч кишеней для розміщення всього необхідного. Крім того, система кріплень MOLLE гарантуватиме швидкість скидання броні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...