• Головна
  • Корекція долі, здійснення бажання та зміни у світі: що принесе кільцеподібне сонячне затемнення
22:00, 10 жовтня 2023 р.

Корекція долі, здійснення бажання та зміни у світі: що принесе кільцеподібне сонячне затемнення

Корекція долі, здійснення бажання та зміни у світі: що принесе кільцеподібне сонячне затемнення

Сонячне кільцеподібне затемнення відбудеться 14 жовтня о 21.00 за київським часом. Ми входимо в коридор затемнень, який триватиме до 28 жовтня, коли відбудеться місячне затемнення. Це дуже важлива астрологічна подія, яка впливає не тільки на долю окремих людей, а на всю нашу планету.

Про це повідомила професійний астролог Ксенія Базиленко, передає сайт 056.

Затемнення завжди вносить великі зміни як у політичну, так і в економічну ситуацію. Також вони впливають на кожного з нас у вигляді корекції нашої долі. Затемнення закладають програму на найближчі півроку або 18 років. Тому до цього періоду потрібно ставитися дуже серйозно.

Сонячне затемнення почне впливати на нас за кілька днів до його настання. Тому в цей час краще відмовитися від ухвалення важливих рішень, великих капіталовкладень або кредитів, запуску нових проєктів і проведення серйозних медичних процедур.

Варто проводити період, пов'язаний із затемненням, у гармонії із собою і навколишнім світом, спокійно виконуючи свою щоденну рутину. 

В день сонячного затемнення може погіршуватися самопочуття. Особливо це може стосуватися тих, хто має проблеми із серцево-судинною системою.

У сам момент сонячного затемнення важливо загадати бажання, прописати важливі плани на майбутнє. Таким чином ми формуємо своє майбутнє.

Гороскоп сонячного затемнення 14 жовтня 2023 року вельми напружений. Сонце і Місяць традиційно в момент затемнення будуть у з'єднанні з південним вузлом Кету в знаку Терезів. Це говорить про те, що це затемнення можна сміливо назвати затемненням стосунків і переговорів. Ми всі впродовж півроку будемо зайняті насамперед особистими стосунками, стосунками в сім'ї. Дуже важливо зберегти ці стосунки.

Що ж стосується великої політики - можуть бути спроби створення якихось союзів, які в майбутньому не матимуть успіху, а також спроби переговорів, які призведуть до нульового результату.

Оскільки вузол Раху все-таки перебуває в знаку Овна, велика влада багатьом затьмарить очі, і більшість лідерів проявлятимуть свої егоїстичні якості, категоричність і непоступливість, що може призвести до серйозних військових ситуацій.

Але вплине воно на жителів всієї планети.Кільцеподібне сонячне затемнення – це затемнення Сонця, коли його частково закриває Місяць, який розташовується між Землею та Сонцем. Унаслідок цього утворюється сонячне "вогняне кільце". Побачити його на повну силу зможуть жителі країн Північної та Південної Америки. Спостерігати за явищем онлайн з будь-якого куточка Землі можна за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...